Timisoara noapte si zi!

0

Bisericile, clădirile istorice şi podurile din Timişoara vor fi luminate şi pe timp de noapte in preajma Sarbatorilor de Paste. Potrivit evz.ro „cele mai importante clădiri din Timişoara vor fi iluminate artistic în timpul nopţii, în cadrul unui proiect derulat de autorităţile locale.

Astfel, chiar în Noaptea de Înviere, biserica ortodoxă de pe strada Dej şi biserica catolică, în stil neogotic, din Piaţa Nicolae Bălcescu, vor fi iluminate artistic, cu ajutorul unor leduri economice.”

Autoritatile locale si-au propus pentru 2010 iluminarea bisericilor, a clădirilor istorice şi a podurilor din oras, inspirandu-se din oraşe precum Lyon sau Viena.

Mai multe informații pe evz.ro
via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează