Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxIasi, 30 iunie 2012, la Palas

0

TEDxIasi, cel mai important eveniment de marketing, publicitate si comunicare al anului din orasul Iasi, pe 30 iunie 2012, la Palas

September Media si Youth Academy organizeaza TEDxIasi 2012, o oportunitate unica de a-i cunoaste si asculta pe 8 dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniul industriilor creative din Romania. Pentru prima data in Iasi, in calitate de speakeri: Adrian Botan – Regional Creative Director Mccann Erickson, Razvan Matasel – Managing Partner Arsenoaiei & Matasel, Ruxandra Predescu – PR Consultant, alaturi de personalitati indragite de creativii ieseni: Bogdana Butnar – Head Of Telco/E-Commerce Google Romania, Marius Ursache – Chief Creative Officer Grapefruit, Corin Chiriac – Online Planner Publicis Romania, Adriana Ursache – Executive Director Creative Industries Association si Elena Manolache – Marketing & PR Director Toyota Iasi – vor intretine pentru invitatii din sala 8 prezentari inspirationale si demne de pus in practica in dezvoltarea unui business. In plus, organizatorii si sponsorii acestui eveniment v-au pregatit o serie intreaga de surprize placute pentru sesiunea de networking cu care se va incheia conferinta.

Inscrierea se face pe site-ul evenimentului, www.tedxiasi.ro. Numarul de locuri este limitat la 99.

TEDxIasi 2012 este sustinut de partenerii sai: Palas Iasi, Lexus, Grolsch, IQAds, Smark, Zile si Nopti, Radio Hit, News Iasi, InOras.ro, IndustriiCreative.ro. Partener creativ: Gavrilescu.

September Media este agentia de publicitate neconventionala cu birouri in Iasi, Romania si Chisinau, Rep. Moldova. Compania ofera servicii complete pentru realizarea de campanii de promovare, pornind de la strategie si pana la implementare, monitorizare si evaluare. Printre clientii September Media se numara: Orange, Bayer, MOL, Socar Romania, Avon, Nestle. (hello@septembermedia.ro)

Youth Academy este o organizaţie energică implicată activ în dezvoltarea şi implementarea de proiecte în sfera educaţiei non-formale româneşti. Proiectele noastre fac parte din ceea ce putem numi educaţie alternativă şi dezvoltă o gamă largă de abilităţi. Urmărim astfel să asigurăm un nivel superior al procesului de învăţare pentru toţi tinerii cu care intrăm în contact. Principalul proiect al Youth Academy se numeste HOLA si este realizat la nivel national, incepand din anul 2010. Proiectul a fost in top 10 proiecte educationale la Gala Premiilor in Educatie “Dinu Patriciu” din 2011. (www.youthacademy.ro)

TED (Technology, Education & Development) este un set de conferinte organizate anual sub deviza “Idei ce merita impartasite”. Initial acestea aveau loc in California si se centrau pe ideile ce porneau din Silicon Valley. De-a lungul timpului, TED a devenit un concept cunoscut pe o scara larga, cu editii anuale atat în Statele Unite si Europa cat si in Asia. Odata cu aceasta extindere s-a dezvoltat si aria de subiecte abordate. In prezent scopul TED este de a promova ideile creative din cele trei arii principale: tehnologie, educatie si dezvoltare.

In spiritul ideilor care merita raspandite, TED a creat un program de evenimente locale numit TEDx. Acestea sunt organizate independent si reunesc oamenii din diverse domenii cu scopul de a impartasi experiente de tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDx Iasi, unde x = independently organized TED event.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.