TEDxEroilor, Pay It Forward la Cluj in 10 decembrie 2011

0

A doua ediție a evenimentului TEDxEroilor – va avea loc la Cinema Victoria, în data de 10 decembrie. Tema acestei ediții este „Pay It Forward”. Printre speakerii confimati se regăsesc lideri din diferite domenii, pregătiți să ne umple ziua de 10 decembrie cu inspirație, trăiri valoroase și idei:

  • Simona Baciu – fondatoarea Școlii Internaționale Cluj;
  • Șerban Țigănaș – Președintele Ordinului Arhitecților din România;
  • Cornelius Brody – CEO iQuest;
  • Adrian Florea – trainer și manager al Trend Consult Group;
  • Vasile Dâncu – sociolog, profesor universitar și fost membru al Parlamentului European;
  • Raluca-Ioana Van Staden – profesor universitar, cercetător și inventator
  • Miriam Cuibus – actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca,
    • Nicolae Hâncu – profesor universitar, doctor și Președinte onorific al Federației Romane de Diabet, Nutriție, Boli Metabolice

Pentru mai multe detalii despre aceștia, va invităm să vizitați pagina: www.tedxeroilor.com/speakers/

Speakerii vor avea ocazia de a-și povesti experiențele de viată și de a da mai departe acele valori și idei care i-au ghidat de-a lungul timpului. Știm cu toții că există un bagaj de principii, calități, însușiri morale care trebuie să fie date mai departe de către aceia care au demonstrat, prin acțiunile întreprinse, utilitatea și necesitatea lor. TEDxEroilor – Pay It Forward își propune să creeze spațiul și contextul în care acest schimb va avea loc, un mediu în care aceste valori vor fi transmise generației tinere și comunității, în speranța că vor contribui activ la schimbarea în bine a României.

Participarea la eveniment este gratuită, dar participanții au fost selectați pe baza formularului de aplicare (tedxeroilor.com/apply/), locurile la eveniment fiind limitate la 100 de persoane.

Punctual, evenimentul va însemna:

• 6 ore de eveniment în cadrul cinematografului Victoria de pe Bulevardul Eroilor

• 8 invitați ce vor avea discursuri de maximum 18 minute

• 100 de participanți la eveniment, selectați pe baza motivației

• un mediu propice și timp special destinat interacțiunii dintre participanți și speakeri

• cel puțin 100 de spectatori care vor putea vedea transmisiunea live a evenimentului

TEDxEroilor este un proiect lansat sub umbrela TED (Technology, Entertainment, Design – www.ted.com), un eveniment nonprofit în spiritul ideilor care merită a fi împărtășite. TED este o conferință anuală ce reunește lideri globali pentru a-și împărtăși ideile din orice disciplină: tehnologie, medicină, design, drept, artă sau cultură.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează