Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxEroilor, Pay It Forward la Cluj in 10 decembrie 2011

0

A doua ediție a evenimentului TEDxEroilor – va avea loc la Cinema Victoria, în data de 10 decembrie. Tema acestei ediții este „Pay It Forward”. Printre speakerii confimati se regăsesc lideri din diferite domenii, pregătiți să ne umple ziua de 10 decembrie cu inspirație, trăiri valoroase și idei:

  • Simona Baciu – fondatoarea Școlii Internaționale Cluj;
  • Șerban Țigănaș – Președintele Ordinului Arhitecților din România;
  • Cornelius Brody – CEO iQuest;
  • Adrian Florea – trainer și manager al Trend Consult Group;
  • Vasile Dâncu – sociolog, profesor universitar și fost membru al Parlamentului European;
  • Raluca-Ioana Van Staden – profesor universitar, cercetător și inventator
  • Miriam Cuibus – actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca,
    • Nicolae Hâncu – profesor universitar, doctor și Președinte onorific al Federației Romane de Diabet, Nutriție, Boli Metabolice

Pentru mai multe detalii despre aceștia, va invităm să vizitați pagina: www.tedxeroilor.com/speakers/

Speakerii vor avea ocazia de a-și povesti experiențele de viată și de a da mai departe acele valori și idei care i-au ghidat de-a lungul timpului. Știm cu toții că există un bagaj de principii, calități, însușiri morale care trebuie să fie date mai departe de către aceia care au demonstrat, prin acțiunile întreprinse, utilitatea și necesitatea lor. TEDxEroilor – Pay It Forward își propune să creeze spațiul și contextul în care acest schimb va avea loc, un mediu în care aceste valori vor fi transmise generației tinere și comunității, în speranța că vor contribui activ la schimbarea în bine a României.

Participarea la eveniment este gratuită, dar participanții au fost selectați pe baza formularului de aplicare (tedxeroilor.com/apply/), locurile la eveniment fiind limitate la 100 de persoane.

Punctual, evenimentul va însemna:

• 6 ore de eveniment în cadrul cinematografului Victoria de pe Bulevardul Eroilor

• 8 invitați ce vor avea discursuri de maximum 18 minute

• 100 de participanți la eveniment, selectați pe baza motivației

• un mediu propice și timp special destinat interacțiunii dintre participanți și speakeri

• cel puțin 100 de spectatori care vor putea vedea transmisiunea live a evenimentului

TEDxEroilor este un proiect lansat sub umbrela TED (Technology, Entertainment, Design – www.ted.com), un eveniment nonprofit în spiritul ideilor care merită a fi împărtășite. TED este o conferință anuală ce reunește lideri globali pentru a-și împărtăși ideile din orice disciplină: tehnologie, medicină, design, drept, artă sau cultură.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.