TEDxBucharest – acum si pentru tineri

0

In 2011, ciclul de conferinte TEDxBucharest continua cu 2 evenimente noi: TEDxYouth@Bucharest (20 mai) si TEDxBucharest (11 noiembrie). Conferintele TEDx sunt evenimente organizate in mod independent, sub licenta TED.

—-

TEDxYouth@Bucharest, a carui tema este „Changemakers”, este primul eveniment de acest tip din Romania, el fiind destinat tinerilor, pana in 30 de ani. Conceptul „Youth” a fost creat de catre TED pentru a veni in intampinarea unei cereri din ce in ce mai mare de a promova tinerele talente prezente in lumea larga. Pe 20 mai, veti cunoaste tineri exceptionali care vor tine discursul vietii lor in maxim 18 minute. Speakerii vor povesti participantilor cum este sa detii 7 recorduri mondiale pana la varsta de 16 ani, ce sta in spatele provocarii de a construi o casa alimentata exclusiv pe energie alternativa intr-o saptamana, sau ce inseamna sa fii un tanar antreprenor roman a carei idee este initial respinsa de mediul business romanesc.

Pe scurt, fiecare dintre cei 13 speakeri prezenti pe scena TEDxYouth@Bucharest vor evoca modul in care ei au reusit sa rescrie istoria in domeniul lor. Pentru a fi la curent cu toate detaliile evenimentului, ne puteti urmari pe facebook si twitter.

Si tu poti fi pe ecranul TEDxYouth@Bucharest

In luna mai vom lansa o provocare catre toti tinerii activi din societatea noastra. Urmariti-ne pe www.facebook.com/TEDxBucharest.community pentru a afla cum puteti ajunge si voi pe ecranul TEDxYouth!

Cum te poti inscrie la TEDxYouth@Bucharest?

Inregistrarile pentru conferinta sunt deschise incepand din data de 29 aprilie 2011. Din cauza numarului limitat de locuri, primul val de inscrieri se va termina pe 11 mai 2011, urmand ca, in functie de numarul de locuri ramase disponibile, un al doilea val de inregistrari sa fie deschis pana in data de 18 mai 2011. Inregistrarile la acest eveniment se pot face aici.

Despre TED

TED este o organizație non-profit devotată ideilor care merită împărtășite. Bazele miscarii si a comunitatii TED au fost puse in Sillicon Valley, in urma cu peste 25 de ani, fiind intr-o continua expansiune de atunci pana in prezent. Conferintele TEDx sunt conferinte organizate independent, sub licenta TED, si au ca scop crearea de comunitati locale, unite la nivel international de valorile TED. Toate discursurile TED sunt disponibile, in mod gratuit, pe TED.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează