Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxBucharest – acum si pentru tineri

0

In 2011, ciclul de conferinte TEDxBucharest continua cu 2 evenimente noi: TEDxYouth@Bucharest (20 mai) si TEDxBucharest (11 noiembrie). Conferintele TEDx sunt evenimente organizate in mod independent, sub licenta TED.

—-

TEDxYouth@Bucharest, a carui tema este „Changemakers”, este primul eveniment de acest tip din Romania, el fiind destinat tinerilor, pana in 30 de ani. Conceptul „Youth” a fost creat de catre TED pentru a veni in intampinarea unei cereri din ce in ce mai mare de a promova tinerele talente prezente in lumea larga. Pe 20 mai, veti cunoaste tineri exceptionali care vor tine discursul vietii lor in maxim 18 minute. Speakerii vor povesti participantilor cum este sa detii 7 recorduri mondiale pana la varsta de 16 ani, ce sta in spatele provocarii de a construi o casa alimentata exclusiv pe energie alternativa intr-o saptamana, sau ce inseamna sa fii un tanar antreprenor roman a carei idee este initial respinsa de mediul business romanesc.

Pe scurt, fiecare dintre cei 13 speakeri prezenti pe scena TEDxYouth@Bucharest vor evoca modul in care ei au reusit sa rescrie istoria in domeniul lor. Pentru a fi la curent cu toate detaliile evenimentului, ne puteti urmari pe facebook si twitter.

Si tu poti fi pe ecranul TEDxYouth@Bucharest

In luna mai vom lansa o provocare catre toti tinerii activi din societatea noastra. Urmariti-ne pe www.facebook.com/TEDxBucharest.community pentru a afla cum puteti ajunge si voi pe ecranul TEDxYouth!

Cum te poti inscrie la TEDxYouth@Bucharest?

Inregistrarile pentru conferinta sunt deschise incepand din data de 29 aprilie 2011. Din cauza numarului limitat de locuri, primul val de inscrieri se va termina pe 11 mai 2011, urmand ca, in functie de numarul de locuri ramase disponibile, un al doilea val de inregistrari sa fie deschis pana in data de 18 mai 2011. Inregistrarile la acest eveniment se pot face aici.

Despre TED

TED este o organizație non-profit devotată ideilor care merită împărtășite. Bazele miscarii si a comunitatii TED au fost puse in Sillicon Valley, in urma cu peste 25 de ani, fiind intr-o continua expansiune de atunci pana in prezent. Conferintele TEDx sunt conferinte organizate independent, sub licenta TED, si au ca scop crearea de comunitati locale, unite la nivel international de valorile TED. Toate discursurile TED sunt disponibile, in mod gratuit, pe TED.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.