Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul de Noapte la Bucuresti, 28 octombrie 2009

0

În cadrul evenimentului Teatrul de Noapte în Bucureşti câteva teatre, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti îşi deschid porţile miercuri noaptea pentru spectacole gratuite după ora 22.00. Evenimentul este organizat de ArCuB. Mediafax a publicat un articol despre acest eveniment, articol din care cităm şi noi câteva informaţii. 

Astfel, Teatrul Naţional Bucureşti prezintă „Comedia norilor”, după Aristofan, în regia lui Dan Tudor, după ora 22.00, la Sala Mare.

În acelaşi timp, Teatrul Nottara oferă publicului spectacolul „Hangiţa” de Carlo Goldoni, în regia lui Tino Geirun, Teatrul Mic – „poimâine alaltăieri” de Gianina Cărbunariu, iar Teatrul Foarte Mic – „Mă tot duc…”, o adaptare liberă după texte de Shakespeare şi Marc Dore, de şi cu Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu.

Teatrul de Comedie prezintă spectacolele „Sunt un orb”, recital al lui Horaţiu Mălăele, de la ora 22.00, la Sala Mare, şi „Fitness”, un one-woman show cu Mihaela Teleoacă, după Jacques De Decke, în regia lui Mihai Bisericanu, de la ora 22.30, la Sala Studio.

odeonSpectacole de Alexandru Dabija – „Ionesco – 5 piese scurte” de Eugen Ionescu, la Teatrul Odeon, de la ora 23.00, şi „Capra sau Cine e Sylvia?”, după o piesă de Edward Albee, cu Marcel Iureş în rol principal, la Teatrul Act, de la ora 23.00 – sunt, de asemenea, incluse în programul Teatrul de Noapte.

La Teatrul Metropolis, spectatorii vor putea urmări, de la ora 22.00, spectacolul „Cum m-am lăsat…”, după un roman de Hannes Stein, adaptat de Anca Sigartău, în regia lui Bogdan Muntean.

Citeşte programul complet al evenimentului pe Mediafax.ro

(Foto Teatrul Odeon, Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.