Teatrul de Noapte la Bucuresti, 28 octombrie 2009

0

În cadrul evenimentului Teatrul de Noapte în Bucureşti câteva teatre, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti îşi deschid porţile miercuri noaptea pentru spectacole gratuite după ora 22.00. Evenimentul este organizat de ArCuB. Mediafax a publicat un articol despre acest eveniment, articol din care cităm şi noi câteva informaţii. 

Astfel, Teatrul Naţional Bucureşti prezintă „Comedia norilor”, după Aristofan, în regia lui Dan Tudor, după ora 22.00, la Sala Mare.

În acelaşi timp, Teatrul Nottara oferă publicului spectacolul „Hangiţa” de Carlo Goldoni, în regia lui Tino Geirun, Teatrul Mic – „poimâine alaltăieri” de Gianina Cărbunariu, iar Teatrul Foarte Mic – „Mă tot duc…”, o adaptare liberă după texte de Shakespeare şi Marc Dore, de şi cu Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu.

Teatrul de Comedie prezintă spectacolele „Sunt un orb”, recital al lui Horaţiu Mălăele, de la ora 22.00, la Sala Mare, şi „Fitness”, un one-woman show cu Mihaela Teleoacă, după Jacques De Decke, în regia lui Mihai Bisericanu, de la ora 22.30, la Sala Studio.

odeonSpectacole de Alexandru Dabija – „Ionesco – 5 piese scurte” de Eugen Ionescu, la Teatrul Odeon, de la ora 23.00, şi „Capra sau Cine e Sylvia?”, după o piesă de Edward Albee, cu Marcel Iureş în rol principal, la Teatrul Act, de la ora 23.00 – sunt, de asemenea, incluse în programul Teatrul de Noapte.

La Teatrul Metropolis, spectatorii vor putea urmări, de la ora 22.00, spectacolul „Cum m-am lăsat…”, după un roman de Hannes Stein, adaptat de Anca Sigartău, în regia lui Bogdan Muntean.

Citeşte programul complet al evenimentului pe Mediafax.ro

(Foto Teatrul Odeon, Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează