Teatru si magie la Sibiu pentru 8 zile!

0

Magia strazii revine in Sibiu. Teatrul, cultura, bucuria se intalnesc cu strazile si oamenii din Sibiu. Din 27 mai 2011 Sibiul se pregateste sa devina pentru 8 zile, capitala europeană a teatrului!

Festivalul Internaţional de Teatru este cel mai important festival al artelor spectacolelor din ţara noastră şi al treilea din Europa!

Potrivit hotnews.ro, Directorul Teatrului din Sibiu spune ca Festivalul Internaţional de Teatru va aduna, in cele 8 zile, o jumătate de milion de spectatori, atraşi de cele 350 de evenimente culturale care se vor desfăşura în diferite locuri din oraş,

Sursa: Agerpres

—-www.sibfest.ro————

– Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival anual de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din lume, propune un program care aduce la Sibiu participanţi din 70 de ţări şi prezintă 350 de evenimente ce se desfăşoară în 66 de spaţii de joc, aşteptând zilnic 35 000 de spectatori. Companii de renume din domeniul artelor spectacolului, regizori români şi străini, critici, operatori din turismul cultural local şi regional, operatori culturali străini, zeci de mii de spectatori din comunitatea locală, regională şi internaţională se întâlnesc la Sibiu pentru a sărbători, pe parcursul a zece zile, creaţia şi creativitatea artistică în cadrul unui eveniment cultural ce urmăreşte promovarea reperelor valorice valabile la nivel mondial.

PS: Multumim Oana pentru informatie!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează