tBike donează 90% din venituri sinistraţilor din Moldova

0

Timişoara, 03 August 2010 – tBike, liderul serviciilor de închirieri de biciclete din Timişoara şi-a propus ca, împreună cu localnicii, să aducă o rază de speranţă românilor loviţi de inundaţii. În săptămâna 3 – 10 August 2010, 90% din veniturile înregistrare de tBike cu ajutorul timişorenilor care închiriază biciclete vor fi donate sinistraţilor.

tBike face apel la firmele, organizaţiile şi persoanele din Timişoara şi din împrejurimi care doresc să fie alături de aceşti oameni să îşi îndemne angajaţii sau partenerii să participe la această acţiune umanitară.
Cei care doresc să facă donaţii mai mari, ori nu ştiu sau nu pot să folosească o bicicleta sunt invitaţi la staţia de biciclete proaspăt inaugurată la Scârţ – Loc Lejer (Strada Zoe Nr. 1), pentru a depune fondurile într-o cutie specială care va rămâne activă pe toată perioada verii. Aici va fi depozitat şi procentul de 90% din veniturile tBike.

Toţi cei care vor să spijine sinistraţii din Moldova sunt invitaţi să sune la 072-ia-tbike (adică 072-42-82453) în reţeaua Vodafone, sau la 0770-207-392, DigiMobil. De aici află unde e situat cel mai apropiat centru de închiriere tBike. Apoi, trebuie doar să meargă la centru pentru a ridica bicicleta.

Tarifele practicate de tBike încep de la doar 12 lei pentru o jumătate de zi şi 20 de lei pentru o zi întreagă, cu existenţa unor abonamente lunare care duc chiar până la un tarif de 4 lei/zi, mai ieftin decat transportul în comun.

tBike şi-a acceptat rolul de lider încercând, prin propriul exemplu, să îi sustină pe cei care şi-au propus să schimbe România în bine. Ţelul serviciului de închirieri de biciclete este să devina, treptat, o alternativă ecologică la transportul în comun, prima de acest gen în România. La centrele noastre de închirieri se află liste pe care timişorenii pot semna pentru a ajuta la demersul tBike de creare al unui proiect pentru implementarea unui sistemului de transport în comun pe biciclete.

Acţiunile tBike au impact la nivelul întregii ţări. Serviciul de închirieri de biciclete sustine cea mai importanta publicaţie online pentru biciclişti www.FreeRider.ro, conferintele TEDxTimişoara, DrupalCamp, Cărtureşti Street Delivery, Festivalul Plai, Auăleu – Teatru de Garaj şi Curte şi Scârţ – Loc Lejer.

Informaţii proaspete sunt pe Twitter la @tBikeTM, pe Facebook şi pe www.tbike.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomaniaPozitiva. Mai multe informatii pe www.lucianilica.net.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.