Summer in Romania, concurs foto marca uncover-romania.com

0

Daca te pasioneaza fotografia, iar vara iti place sa strabati Romania in cautarea imaginii perfecte, Uncover Romania te provoaca la un concurs foto cu premii.

Tema concursului este “Summer in Romania”, iar fotografiile pot fi inscrise pe pagina concursului uncover-romania.com/photocontest incepand cu data de 5 septembrie pana la 5 octombrie, 2012.

Fiecare fotografie acceptata in concurs va primi doua note, una din partea publicului prin vot, iar a doua din partea organizatorilor.

Categorii: Peisaj natural

                    Atractii culturale si istorice

                    Traditii si obiceiuri de vara

Premii: premiul I: un set de patru filtre Polaroid HD (UV, CPL, FLD, Warming)

premiul II: cartea “The Digital Photography Book: The Step-by-step Secrets for How to Make   Your Photos Look Like the Pros’!” de Scott Kelby

premiul III: card de memorie San Disk 16 GB 45 MB/s Extreme

Pentru mai multe detalii vizitati www.uncover-romania.com sau cautati-ne pe Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează