VIDEO Stiati ca…? Despre cum interactionam cu ecranele tactile touch screen

0

Stiati ca…?

Interactionam cu ecranele tactile touch screen alte smart phone-urilor moderne fie prin intermediul presiunii, fie prin intermediul electricitatii?

Ecranele rezistive simt unde este aplicata o presiune prin apasare, fie printr-un obiect gen stylus, fie prin intermediul degetelor. Pe de alta parte ecranele capacitive reactioneaza la interferenta in campul electrostatic creata de interactiunea cu corpul uman care este un conductor electic.

Ecranele capacitive au viteza mai mare de raspuns si durabilitate ridicata, dar necesita atinge umana, in timp ce ecranele rezistive au acuratete mai mare si reactioneaza la interactiunea cu orice obiect.

Vino la Noaptea Cercetatorilor pe 28 septembrie in orasle participante si afla mai multe lucruri neobisnuite despre cercetare si efectele ei asupra vietii noastre de zi cu zi in spatiul pentru discutii libere Agora.

Daca vrei sa stii mai multe despre Noaptea Cercetatorilor, activitati, locatii si ore de desfasurare poti viziona filmul de prezentare  sau consulta www.noapteacercetatorilor.eu şi www.facebook.com/ResearchersNightRomania

Teaser Researchers’ Night – Romania 2012 from ResearchersNight on Vimeo.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează