Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO Stiati ca…? Despre cum interactionam cu ecranele tactile touch screen

0

Stiati ca…?

Interactionam cu ecranele tactile touch screen alte smart phone-urilor moderne fie prin intermediul presiunii, fie prin intermediul electricitatii?

Ecranele rezistive simt unde este aplicata o presiune prin apasare, fie printr-un obiect gen stylus, fie prin intermediul degetelor. Pe de alta parte ecranele capacitive reactioneaza la interferenta in campul electrostatic creata de interactiunea cu corpul uman care este un conductor electic.

Ecranele capacitive au viteza mai mare de raspuns si durabilitate ridicata, dar necesita atinge umana, in timp ce ecranele rezistive au acuratete mai mare si reactioneaza la interactiunea cu orice obiect.

Vino la Noaptea Cercetatorilor pe 28 septembrie in orasle participante si afla mai multe lucruri neobisnuite despre cercetare si efectele ei asupra vietii noastre de zi cu zi in spatiul pentru discutii libere Agora.

Daca vrei sa stii mai multe despre Noaptea Cercetatorilor, activitati, locatii si ore de desfasurare poti viziona filmul de prezentare  sau consulta www.noapteacercetatorilor.eu şi www.facebook.com/ResearchersNightRomania

Teaser Researchers’ Night – Romania 2012 from ResearchersNight on Vimeo.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.