STARTUP Program, webinarii sustinute de antreprenori, investitori si experti + 15.000 EUR premii

0

Junior Achievement Romania lanseaza o serie de webinarii sustinute de antreprenori, investitori si experti din mediul de afaceri pentru studentii care vor sa afle cum se lanseaza si conduc afacerile reale. Aceste intalniri ofera studentilor oportunitatea de a interactiona direct cu invitatii si de a beneficia de experientele, perspectivele si expertiza acestora.

Webinariile au loc in cadrul StartUp Program, un program european de practica antreprenoriala prin care echipe de studenti isi piloteaza ideile de afacere, testand viabilitatea produsului sau a serviciului pe piata.

startup programMai mult, studentii au posibilitatea de a echivala cu practica de specialitate de la facultate proiectul lor de antreprenoriat, prin care discuta cu finantatori, furnizori si clienti potentiali, realizeaza un prototip si chiar si prima vanzare, facand primii pasi catre o afacere reala fara a intampina toate obstacolele cu care s-ar confrunta pe cont propriu.

Mai multe informatii despre program si webinarii sunt disponibile pe startup.jaromania.org, unde sunt detaliate si posibilitatile de echivalare a activitatilor ca si practica de specialitate si de participare la competitia Compania Anului 2013, unde echipele pot castiga pana la 15.000 EUR  pentru dezvoltarea afacerii.

Programul este implementat in Romania de catre catre Junior Achiement – Young Enterprise Romania cu suportul partenerilor BCR, Enterprise Investors, Ernst&Young, Hyundai, Intel, Microsoft, SAP, cat si cu sustinerea Primariei Municipiului Bucuresti.

Studentii care au o idee pe care vor s-o puna in practica, care sunt curiosi sa vada daca antreprenoriatul este pentru ei, care vor sa exerseze un set de competente necesare pe piata de munca moderna, sau care pur si simplu cauta o experienta diferita, pot contacta profesorii coordonatori StartUp din cele 27 de universitati partenere din tara sau Junior Achievement Romania lastartup@jaromania.org.

DESPRE JUNIOR ACHIEVEMENT ROMANIA

logo JARJunior Achievement – Young Enterprise Romania (JAR) este o organizatie nonprofit fondata in anul 1993, parte a Junior Achievement Worldwide® SUA si Junior Achievement – Young Enterprise® Europe. Junior Achievement este cea mai mare si mai dinamica organizatie internationala de educatie economica si antreprenoriala.  In Romania, programele oferite de JAR sunt urmate de peste 1.300 de institutii de invatamant si sunt implementate in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si cu mediul de afaceri.  Pentru mai multe detalii, vizitati www.jaromania.org.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează