START la JobShop® 2013 la Cluj!

0

Se dă startul evenimentului de carieră JobShop® 2013

 

Organizația studențească BEST Cluj-Napoca organizează în perioada 18-21 martie cea de-a XIX-a ediție JobShop®, evenimentul național de carieră prezent în patru mari centre universitare din România: Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

JobShop® este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen și își propune să reunească trei mari entități: studenții, universitatea și companiile, făcând astfel posibil schimbul pertinent de informații. Scopul principal este de a oferi studenților cunostințele și informațiile necesare pentru un start în carieră, iar companiilor participante oportunitatea de a interacționa direct cu mii de tineri care au astfel  posibilitatea de a-și găsi oferte de practică, intershipuri sau chiar job-uri în propriul domeniu. Anul acesta în Cluj-Napoca vor fi prezente peste 20 de comapnii, printre care ISDC, Microsoft sau UMT.

Pe lângă zilele de stand,  JobShop® cuprinde și activități precum training-uri pentru studenți susținute de persoane specializate, prezentări de companii, vizite la sediile companiilor, întâlniri cu reprezentanți ai firmelor participante sau prezentarea unor cariere de succes. Un eveniment special în cadrul JobShop® este BACo – BEST Academics and Companies, în cadrul căruia reprezentanți ai Universității Tehnice, ai companiilor și ai studenților se reunesc pentru discuții de ordin academic.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de orașe din 32 de țări europene. Grupul Local BEST Cluj-Napoca a fost înființat în anul 1995 și este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, membrii săi fiind un grup  de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe.

Afis JobShop(R) 2013 Cluj Napoca

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează