Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start la înscrierile la Ziua Întreprinderilor Sociale (12 decembrie 2013)!

0

Vă pasionează potenţialul oamenilor de a pune în mişcare motoarele comunităţii pentru a crea soluţii pe termen lung la problemele sociale cu care se confruntă? Împărtăşim aceeaşi pasiune. De aceea, vă dăm întâlnire la Ziua Întreprinderilor Sociale.

Ziua Întreprinderilor Sociale este un eveniment anual organizat de NESsT. Aflat la ediția a doua în România, evenimentul va avea loc joi, 12 decembrie 2013, la Hotel Novotel (Calea Victoriei 37B, Bucureşti).

Ziua Întreprinderilor Sociale va reuni reprezentanţi ai întreprinderilor sociale şi ai organizaţiilor non-guvernamentale, oameni de afaceri şi decidenţi în domeniul politicilor publice, cu scopul de a încuraja schimbul de informație dintre aceștia ​și de a crea un mediu favorabil dezvolării întreprinderilor sociale.

SED_Romania_2013

Programul zilei va cuprinde şi un Târg al Întreprinderilor Sociale, care se va desfășura în foaierul de la la etajul I al Hotelului Novotel. Peste 20 de întreprinderi sociale își vor expune aici produsele. Spre diferență de restul programului Zilei Întreprinderilor Sociale, la care înregistrarea este obligatorie (vezi secțiunea “Înregistrare” din josul paginii), Târgul Întreprinderilor Sociale este deschis publicului larg, intrarea este liberă și nu este nevoie de înregistrare pentru acces.

Aveți întrebări de natură juridică în ceea ce privește activitatea întreprinderii sociale pe care ați dezvoltat-o?

Înscrieți-vă la Ziua Întreprinderilor Sociale și, în cadrul evenimentului, puteți beneficia de consultanță juridica individuală și gratuită, oferită pro bono de către Gide Loyrette Nouel-Leroy și Asociații SCA. (Între orele 13:30 și 15:00, în limita timpului disponibil.)

De asemenea, prezenți la eveniment ca invitați speciali, organizatorii Business Days vă invită la standul lor, unde vă vor oferi informații despre suita de evenimente Business Days. Acestea sunt concepute în jurul ideii de a crea o platformă de oportunități de business networking pentru antreprenori și manageri.

Agenda evenimentului și formularul de înscriere sunt disponibile pe pagina de internet a evenimentului AICI

Pentru a participa la eveniment completaţi formularul de la secțiunea „Înregistare”, iar la final apăsaţi butonul “Submit”. Este foarte important să aflăm ce anume vă motivează să participați la acest eveniment. Dat fiind că numărul de locuri este limitat, selecția se va face pe baza motivației dumneavoastră.

Termen limită pentru înregistrare: 1 decembrie 2013.

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.