Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Starea de bine începe cu sănătatea

0

Într-o lume perfectă, oamenii ar fi veseli și optimiști în fiecare zi și ar acorda foarte mult timp și atenție stării lor de bine, atât interioară cât și exterioară.  Dar ce ne facem când timpul nu mai are răbdare cu noi, când suntem asaltați de griji și activități cotidiene și uităm să ne mai îngrijim organismul?

logo

Pentru persoanele care își doresc să schimbe modul în care se hrănesc, să trăiască sănătos și să cunoască beneficiile unui astfel de stil de viașă, a apărut Coșul Sănătos.

„Ideea ne-a venit lovindu-ne în nenumărate rânduri de lipsa de opţiuni privind cumpărarea de produse locale, mai ales legume şi fructe dar și de lipsa de timp și energie pentru a merge în pieţe și supermarket-uri. Ne dorim din suflet să contribuim cât mai mult la un mod de alimentaţie sănătos şi fără bătăi de cap pentru timişoreni.”

cosul sanatos 2

Coșul Sănătos a pornit la drum cu un magazin online cu produse legumicole și fructe locale, cultivate de agricultori autentici din Banat prin metode tradiționale, pe care echipa le livrează la adresa dorită de cumpărători.  Oferta se schimbă în fiecare săptămână și au ajuns să colaboreze cu mari companii din Timișoara, ai căror angajați nu au timp să-și cumpere singuri fructe și legume proaspete. Tot pentru sănătate și energie la locul de muncă au creat o ofertă de sucuri naturale proaspete, produse pe loc și livrate la birou.

Doritorii pot comanda chiar și zacuscă, murături și gemuri cu gust ca la mama acasă, preparate 100% natural.

Pentru a avea o ofertă diversificată și în sezonul rece, de curând au dechis un aprozar care le permite să comercializeze și fructe exotice, acordând aceeași grijă pentru produse netratate cu îngrășăminte sintetice.

 „Credem cu tărie că starea de bine începe cu sănătatea.”

Și cum orice faptă bună aduce recunoştinţă și zâmbet pe chipul celor care sunt atinși de ea, Coșul Sănătos are oportunitatea de a dărui un coș cu legume și fructe oamenilor dragi sau celor nevoiași, colaborând cu o cantină de ajutor social din Timișoara.

Un coș plin de bunătăți poate fi comandat direct de pe site, unde se află oferta completă sau poate fi personalizat și achiziționat în Aprozarul din Timișoara.

cosul sanatos 1

cosul sanatos 3 cosul sanatos 4 cosul sanatos 5 cosul sanatos 6

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.