Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stagiunea Camerală ICR la Ateneu

0

Trei concerte, trei ansambluri și o ofertă muzicală care nu trebuie ratată – în toamnă revine Stagiunea Camerală ICR la Ateneu, un proiect al Institutului Cultural Român în parteneriat cu Filarmonica ”George Enescu”.

La prima ediție, în 2010, concertele Stagiunii au fost un prilej de întâlnire între tineri muzicieni români stabiliți în străinătate și publicul bucureștean, dar și – la fel de important – între muzicienii străini, invitații lor, și creațiile componistice românești. În acest an invitații concertelor Stagiunii sunt ansambluri străine, cu programe care vor include piese românești sau de inspirație românească.

Pe 18 octombrie 2011 clarinetistul Michael Collins, care a susținut un recital excepțional pe scena Ateneului alături de Cvartetul Belcea în 2008, revine însoțit de ansamblul pe care îl conduce – London Winds, una dintre cele mai importante formații de suflători din lume.

Pe 22 noiembrie Ten Tors Orchestra din Marea Britanie (dirijor Simon Ible), protagonista festivalului muzical Shadows of Romania de la Plymouth din noiembrie 2010, debutează la Ateneul Român în compania extraordinarilor soliști Ladislau Csendes, Alexandru Matei, Sorin Rotaru şi Florian Mitrea.

Ultimul concert, din 7 decembrie, aduce la București un proiect muzical de mult așteptat: Istanbul. Dimitrie Cantemir – Jordi Savall, Montserrat Figueras, Hespèrion XXI și muzicieni invitați din Turcia.

Mai multe informaţii pe: www.icr.ro/stagiunea_camerala_2011


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.