Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sprijina proiectele CONCORDIA! Vino la Concertul Caritabil „Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit!”

0

Sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează Concertul caritabil

„Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!”
Joi, 24 septembrie 2015, ora 18:30
Teatrul ODEON, București

Invitat special: Violonistul Alexandra Tomescu

unnamed (1)

Evenimentul are ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați, desfășurate de CONCORDIA în București, Ariceștii Rahtivani și Ploiești, Județul Prahova.

Accesul la eveniment poate fi făcut în baza invitației speciale în valoare de 100 lei.

Mai multe detalii: concert@concordia.or.at | M + 40 730 003261

unnamed

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, sub Patronajul Ambasadei Austriei și cu sprijinul Teatrului ODEON.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comments are closed.