Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Specialitati pentru Craciun de la Brutaria CONCORDIA!

0

Venind cu o ofertă largă de produse de patiserie, Brutăria CONCORDIA a selectat pentru dumneavoastră arome rafinate pentru sărbătorile de sfârșit de an. În amintirea clipelor copilăriei, am ales cele mai îndrăgite produse, un adevărat răsfăț pentru serile de iarnă petrecute alături de cei dragi!

Împreună putem crește șansa tinerilor aflați în dificultate să urmeze cursurile pentru meseria de brutar/patiser organizate de Școala de Meserii, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA!

unnamed (1)

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comments are closed.