Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Specialisti internationali de top la Connection – Conferinta Inovarii Sociale in CEE

1

Reprezentanti ai Fondului Finlandez pentru Inovare, ERSTE Foundation, Danone, Ashoka Austria, good.bee si BCR, Euclid Network, Techsoup, antreprenori si consultanti regionali au fost confirmati ca  invitati la Connection, conferinta internationala pe tema inovarii sociale pe care roPot o organizeaza in perioada 13-16 Octombrie la Bran.

Connection


Astfel programul conferintei este complex si include atat prezentari de studii de caz, expunerea de modele de buna practica si discutii cu potentiali finantatori si investitori in primele doua zile, cat si lucru dedicat pe proiectul fiecarui participant, crearea de noi legaturi si parteneriate precum si imbunatatirea modului de operare curent pe parcursul celei dea doua parti a conferintei. 

In acest fel, inspiratia cat si modurile concrete in care pot fi facute lucrurile vor fi prezente prin ateliere cu invitati internationali pe teme precum: abordarea tip ecosistem a inovarii sociale, politici publice in inovarea sociala, abordarea sistemica a schimbarii, depasirea provocarilor CSR prin inovare, finantarea si gandirea sustenabila a inovarii sociale si studii de caz de impact social din toate domeniile: public, privat si non-profit.

Prezentarile si atelierele de lucru vor fi sustinute de urmatorii invitati:

  • Bryan Boyer, Strategic Design Lead – Fondul Finlandez pentru Inovare
  • Christopher Worman, Director Executiv – Szekelyudvarhely, Manager – TechSoup
  • Cristi Lupsa, Editor – Decat o Revista
  • Dejan Petrovic, Project Manager – ERSTE Foundation
  • Filippo Addarii, Director Executiv – Euclid Network
  • Karl-Heinz Fellinger & Georgiana Mincu, – good.bee & BCR
  • Katharina Norden, Ashoka Austria, Youth Venture Austria
  • Nikolaus Hutter, VP Operations – Organica Water
  • Romain Joly, Projects Coordinator CEE – Danone Ecosystem Fund
  • Roman H. Mesicek, Partener enorm Magazine

Pentru a participa intre 13-16 Octombrie la Connection cei interesati se pot inregistra pana la data de 30 Septembrie 2011. Pentru detalii despre costurile de participare si inregistrare, lista completa a invitatilor precum si agenda conferintei va invitam sa accesati pagina de internet a Connection

Evenimentul  este organizat de roPot cu sprijinul BCR, in parteneriat cu emersense si The Hub si beneficiind de suportul partenerilor media: Revista Biz, Cariere, Decat o Revista, Wall-Street.ro, 9am.ro, Startups.ro, StiriONG.ro, RomaniaPozitiva.ro, LumeBuna.ro, hipo.ro, CSR-Romania.ro, formare.info, bestresource.ro, imparte.ro, bestjobs.ro.

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.