SpeakUp, spune tare ce te doare! Aplicatie de Facebook cu rol de portavoce online!

0

SpeakUp – o aplicatie de Facebook pentru toate nemultumirile romanilor

Pentru ca schimbarile mari nu se fac in soapta: SpeakUp iti ofera o portavoce online pentru nemultumirile tale. Prima aplicatie online care construieste harta nemultumirilor romanilor a fost lansata de Senior Interactive si TechSoup Romania.

Aplicatia construieste o baza reala de subiecte de care romanilor le pasa si pe care doresc sa le schimbe, cu care se va construi o harta a nemultumirii in Romania.

Intra pe www.speakupnow.net sau pe Facebook, www.facebook.com/RestartRomania, si spune de unde ai incepe schimbarea in Romania, daca ar fi sa alegi o singura optiune? Care este cel mai important lucru pentru tine: scolile renovate, mai multe parcuri, constructia de autostrazi, doctori platiti la valoarea muncii lor, acces la educatie pentru toata lumea, servicii online de taxe si impozite, sa stii cum este cheltuit banul public, sa lupti impotriva discriminarii?

Aplicatia propune si modalitati concrete prin care oricine poate participa:

SpeakUp este un proiect al TechSoup Romania si Senior Interactive, realizat in cadrul ReStart Romania

ReStart Romania este o competitie in care se propun, discuta si dezvolta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale: transparentizare si acces la date deschise, o administratie publica utila cetateanului, agregare comunitara.

ReStart Romania este un proiect al TechSoup Romania, realizat cu sprijinul unei finantari a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează