Solution 2010 in Romania, Conferinta ta internationala pentru Antreprenoriat Social

2

S-a deschis procesul de aplicare pentru Solution 2010 în România, Conferinţa ta internaţională pentru Antreprenoriat Social.

O conferinţă unică şi neconvenţională, Solution este o platforma de învăţare desfaşurată într-un cadru cu adevărat inovator, care sustine tineri din întreaga lume in a adăuga claritate, încredere, capacitate şi curaj eforturilor lor de a face diferenţa în societate.

Găzduită pentru prima dată în Austria în 2006, „Solution” a angrenat până acum în jur de 300 de participanţi selectaţi şi peste 60 de oaspeţi cu reputaţie şi parteneri iar în 2009, programului i-a fost atribuit oficial patronajul UNESCO.

A cincea ediţie va avea loc între 23 -26 septembrie în România şi va implica 90 de participanţi, 16 facilitatori internaţionali şi 15 vorbitori locali şi internationali.

Obiectivele conferinţei sunt următoarele:

·    Acumularea de cunoştinţe cu privire la antreprenoriatul social şi dezvoltarea durabilă într-un context de învăţare facilitat ce te implică pe deplin şi îţi stimulează creativitatea.
·    Cristalizarea şi planificarea iniţiativelor antreprenoriale într-un mediu multicultural.
·    Facilitarea colaborărării, a co-creaţiei, a feedback-ului şi a suportului reciproc în modelarea intenţiilor voastre şi planificarea obiectivelor viitoare, indiferent că sunteţi student, antreprenor, tânăr profesionist sau parte dintr-o organizaţie ce susţine întreprinderile sociale
·    Extinderea mişcarii internaţionale a creatorilor de valoare din care tu devii parte prin conectarea la comunităţile locale şi internaţionale de practică în antreprenoriat social: comunitatea Ropot în România, comunitatea Emersense în Austria, reţeaua Hub în toată Europa.

Află cum poţi participa şi tu pe pagina evenimentului, aici.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

2 comentarii

  1. Pingback: Anonim

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.