Social Change @ TEDx Cluj 25 martie 2011

0

“Social Change” + TEDx Cluj + Cluj-Napoca = 25 martie 2011

Bastionul Croitorilor – Centrul de cultura Urbana ora 18:30.

Evenimentul este precursorul conferintei TEDxCluj – “Generating Change” din luna mai, desfasurata tot la Cluj-Napoca. Inscrierile se fac pe site, iar participarea este gratuita in limita a 50 de persoane, anunta organizatorii TEDxCluj – “Social Change”.

Invitatii “Social Change” din martie vor fi Hedi Hoka, doctor in psihologie si profesionist independent in domeniul coaching-ului pentru leadership si Vasile Dancu – este sociolog, profesor universitar la Universitatea din Bucuresti si Universitatea “Babes-Bolyai” si fost ministru in Guvernul Romaniei.

Intra pe lumebuna.ro pentru mai multe detalii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează