SIBIU: Lansare expoziție fotografie „Scoate voluntariatul din muzeu”

0

Asociația ReGenerația, împreună cu Asociația PeDale, va lansa în 21 noiembrie 2013, începând cu ora 18:00 expoziția de fotografie din cadrul proiectului Scoate voluntariatul din muzeu! Evenimentul va avea loc la cafeneaua Mojo by Our Coffeeshop de pe str. A Xenopol nr 1 (fostele galerii Carol) și va reuni reprezentanți ai tuturor ONGurilor participante precum și fotografii implicați în proiect. Proiectul este finanțat de Fundația Comunitară Sibiu și sprijinit de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Muzeul Astra și cafeneaua Mojo by Our Coffeeshop.

Proiectul își propune să scoată din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană și munca acestora. Activitatea principală a constat în realizarea unor pictoriale foto cu voluntarii asociaţiilor participante și reunirea acestora într-o expoziţie de fotografie deschisă publicului sibian pentru a încuraja implicarea acestuia în comunităţile locale.

Sesiunile foto au avut loc în muzee din Sibiu, prezentând scene, elemente și activități specifice asociaţiilor participante, şi îşi propun să prezinte acțiunea din spatele proiectelor acestora într-o manieră realistă și practică.

Vor expune fotografii: Catalina Draghici, Ioan Bordianu, Dan Susa, Flavia Danciu, Silviu Vulcan, Alina Belascu, Liviu Gaja si Gabriel George.

ONG-urile participante: Fundatia HERITAS, Asociatia Tura in Natura, Asociatia CenFas, A.L.E.G, CSE CNOG, Asociatiile PeDale si ReGeneratia.

Vă așteptăm să fiți alături de noi!!

Afis SVM_6

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversității, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

 

Despre PeDale

Asociația a lua ființă în anul 2010 având ca scop promovarea valorilor europene în spiritul dezvoltării durabile prin proiecte pe teme antreprenoriale, culturale, artistice, sportive, educative și ecologice.

Parteneri:

pedale.ro/

fundatiacomunitarasibiu.ro

Citește mai mult:

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează