Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serviciul Permanent de Asistenta in Advocacy, sprijinul cauzei tale!

0

Acceseaza PAS – Serviciul Permanent de Asistenta in Advocacy

PAS, serviciu lansat de CeRe in 2011 vine in intampinarea organizatiilor neguvernamentale si a grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa campanii de advocacy pentru cauzele lor si au nevoie de sprijin* in initierea si desfasurarea acestora.

O vorba romaneasca spune ca planul de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cel din targ. Am putea spune ca aceasta vorba nu devine realitate atunci cand strategia este bine conturata, aliatii sunt bine selectati si adversarilor le sunt bine expuse motivele care sa-i convinga de un lucru sau altul. In practica insa, indiferent de domeniu, drumul de la strategie la punerea in practica este adesea anevoios din varii motive. Lipsa de timp se traduce in inconstanta, lipsa de resurse ar putea sa stirbeasca din vizibilitate prin impactul redus al unei campanii samd.

Timp de 5 ani, Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe a acordat asistenta organizatiilor si grupurilor de cetateni care au avut nevoie de sprijin pentru ca interventiile in decizii publice sa devina realitate. Indiferent de natura cauzei sau de dimensiunea grupului de initiatori, strategiile si actiunile de advovacy s-au concretizat in rezultate concrete.

PAS a fost lansat pentru a raspunde nevoii ONG-urilor si grupurilor de cetateni de a influenta decizia publica si de a produce schimbari benefice in comunitatile lor. Pentru a beneficia de serviciu trebuie sa completati formularul disponibil la www.ce-re.ro/pas si sa il trimiteti pe adresa de email pas@ce-re.ro sau pe fax la numarul 031 1050 756.

Va asteptam sa accesati PAS!

————
* Asistenta oferita de CeRe este gratuita

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.