Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seria evenimentelor „12Connections” se deschide cu doi invitati de cursa lunga, Paul Dicu si Andrei Rosu.

0

Seria evenimentelor 12Connections se deschide cu doi invitati de cursa lunga, Paul Dicu si Andrei Rosu.

Paul ne spune de ce se intoarce pentru a 4 oara in desert pentru una din cele mai dure curse de anduranta din lume, Marathon des Sables, iar Andrei vine dupa o experienta dura dar frumoasa traita la Triple Iron Man in Mexic.

Gazda primei „conexiuni” este Oana Toiu. Ea este responsabila de atmosfera si de fluidizarea dialogului dintre si cu cei doi invitati. In timpul primei parti, ii puteti trimite biletele cu intrebari. Are o lista intreaga deja pregatite la foc continuu dar sigur va gasi loc si pentru ale voastre.

Oricum, dupa ce terminam prima parte cu povesti, avem ocazia sa ii luam la intrebari atat in cadru’ organizat cat si in momentele de pauza/conectare ce fac legatura cu filmul.
Taxa generala de participare este de 50RON. Elevii de liceu si studentii au acces gratuit (in limita a 35 de locuri) iar membrii HUB au acces gratuit – parte a abonamentului la HUB.

Va puteti inscrie AICI, mai multe informatii despre evenimentele 12connection puteti afla de pe site-ul oficial 12connections.com

ANdrei-Rosu
paul dicu

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.