selectie foto: de 1 decembrie vrem sa publicam pozele trimise de tine!

0

Update 27 noiembrie 2010 –  concurs foto: premiem pozele tale cu *romania in haine de sarbatoare

*selecţie foto: de 1 decembrie vrem să publicăm pozele trimise de tine despre cum arată românia ta în haine de sărbătoare.

**trimite_ne poze cu românia ta în haine de sărbătoare pe adresa de email romaniapozitiva@gmail.com până la data de 30 noiembrie 2010.

***noi selectăm pozele şi le publicăm pe romaniapozitiva.ro cu numele tău + link către site-ul / blogul tău.

PS: deci_dă_ne_şi_numele_tău_şi_link_către_blogul_tău_dacă_ai…

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează