Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de Antreprenoriat Social – Scufita Rosie

0

roPot continua seria de evenimente de seara despre initiative de antreprenoriat social cu un proiect despre care a vorbit pentru prima data in luna decembrie in cadrul Targului Virtual de Craciun: Scufita Rosie. Organizat ca un proiect de antreprenoriat in cadrul Crucii Rosii, Scufita Rosie ofera servicii de babysitting atat pentru clienti persoane fizice cat si pentru companii, incepand din iunie 2011.

scufita-rosiePentru miercuri, 22 februarie (2012), incepand cu 18:30, Ana Derumeaux, Manager Scufita Rosie a acceptat invitatia de a impartasi mai multe despre cum a pornit acest proiect, ce a insemnat organizarea unui astfel de serviciu in cadrul Crucii Rosii, cum a decurs pregatirea si selectarea bonelor, care sunt provocarile specifice in oferirea unui serviciu de calitate pentru ingrijirea copiilor.

In a doua parte a serii, discutiile se vor concentra pe doua teme:

  • Ce isi doresc parinții de la un serviciu de babysitting si care sunt standardele de calitate necesare pentru a recomanda serviciile mai departe?
  • Care sunt pricipalele beneficii (economice si sociale) pe care „Scufita Roșie” le poate aduce prin pachetul pentru companii?

Costul participarii la acest eveniment este de 40 lei. Alternativ, puteti achizitiona un bon Respiro (servicii bona 4 ore)  la costul de 60 RON/bon.

Inscrierile la eveniment se fac pe pagina roPot

Cine este „Scufița Roșie”?

„Scufita Rosie” este o intreprindere a economiei sociale in domeniul serviciilor flexibile si alternative de ingrijirea copiilor pe timpul zilei, infiintata in iunie 2011 de Crucea Roșie Romana, Filiala Sector 6 București. Serviciul de babysitting „Scufita Roșie” ofera ingrijire la domiciliu pentru copii intre 0-12 ani, din tot Bucureștiul.

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.