Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se apropie BUZZ!Camp București!

0

Ești curios să afli care sunt secretele de carieră ale specialiștilor din companiile de top? 

Dacă ești suficient de ambițios și îndrăzneț cu visele tale, nu uita că te asteptăm la BUZZ!Camp București, în perioada 18 – 22  noiembrie!

În cele 5 zile de desfășurare a evenimentului,vin să vă vorbească despre succes, dezvoltare personală și profesională speakeri motivaționali, oameni de succes și reprezentanți ai companiilor de top din România: Ivan Patzaichin – campion mondial kaiac-canoe, Radu F. Constantinescu – scriitor, Ariel Constantinof – Fondator Tribul, Mihaela Tatu – realizator și prezentator emisiuni TV, Florin Ghinda – Fondator România Pozitivă, Andrei Lacatus – Dj Radio 21, Cristian Retegan – Co-fondator Students-Experience Work and Travel, Vlad Fiscuteanu – Brand Designer, Eusediu Margasoiu – Managing Partner The Network, Dana Burghel – Executive & Team Coach Life Coach, Andreea Garbacea – Coordonator Recrutare Accenture etc.

imagine articolVino să interacționezi și cu reprezentanții companiilor partenere în cadrul workshop-urilor susținute la BUZZ!Camp București. Te întâlnești cu: Microsoft, Pepsi, Mercedes-Benz România, GSK, Orange România, Raiffeisen Bank, Lidl România, P&G, Accenture, Wipro Technologies, Leroy Merlin, cora, Ernst & Young etc.

Înscrie-te acum! Doar cei mai buni 300 dintre înscriși vor fi selectați pentru a participa la eveniment.

Fii activ în timpul evenimentului și poți câștiga o tabletă!

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă invităm să intrați pe site-ul BUZZ!Camp Event – www.buzzcamp.ro/event, pe pagina de Facebook – facebook.com/buzzcamp.ro sau să ne scrieți la adresa info@inspiregroup.ro.

Mesajul lui Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp, pentru participanţi:

“Nu există o rețetă universală a performanței, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am făcut și nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eșecuri.  Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Și, de fiecare dată când am căzut, în viață sau în competiții, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-și găsească motivația proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aș fi rămas în Deltă, aș fi fost cel mai bun pescar!”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.