Scoala Discovery, zilnic, la ora 14:00 cate un program educational

0

O veste de excepție din partea canalului TV Discovery! Ministerul Educaţiei împreună cu Discovery Networks prezintă proiectul Şcoala Discovery!

Potrivit REALITATEA.NET acest proiect constă în prezentarea, începând cu data de 16 ianuarie, pe Discovery Channel, de la ora 14,00, zilnic, a câte unui program educaţional. Inițiativa este concepută și pentru a susține educația științifică în România și incurajează elevii și profesorii să utilizeze resurse new media la orele de curs, scrie hotnews.ro

scoala.discovery.ro

Programe educationale pe Discovery Channel

Incepand cu 16 ianuarie 2012, punem la dispozitia elevilor si a profesorilor doua resurse de care acestia se pot folosi oricand pentru a intelege mai bine fenomenele stiintifice si pentru a face lectiile la clasa mai atractive.

Ceea ce ne propunem prin aceasta initiativa este sa aducem lumea Discovery in sala de clasa, stimuland curiozitatea fireasca a elevilor fata de stiinta, dar si sa integram resursele audio-video si new media in procesul de educatie.

 

Citeste mai departe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează