S-au deschis înscrierile la Iași Business Days! Marius Ghenea, Ivan Patzaichin, Andy Szekely și mulți alții te așteaptă la Iași în 3-4 octombrie 2012

0

S-au deschis înscrierile la Iași Business Days!

 Viitorul. Viziune și Progres  

Cea de-a opta editie,  din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri  din România, va ajunge și la Iași în perioada 3-4 octombrie 2012 și va avea loc la Palas Mall Iași.

Iași Business Days este cel de-al treilea din acest an și este dedicat antreprenorilor, managerilor, și întregii comunități de afaceri locale și regionale, fiind precedat de două alte ediții de anvergură în Timișoara (martie 2012) și Cluj-Napoca (iunie 2012), ambele atragând un impresionat număr de peste 800 de participanți.

Ediția de la Iași își deschide astăzi porțile tuturor celor care sunt interesați de participare, organizatorii așteptându-se și pentru această ediție la un numar de peste 500 de participanți .

„Evenimentele Business Days după experiența primele 7 ediții ne îndreptățesc să credem că sunt capacitoare de energie pozitivă pentru mediul de afaceri și puternice generatoare de oportunități pentru participanți prin numeroasele oportunități de interacțiune și business networking oferite pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului atât pentru participanți cât și pentru speakeri și parteneri. Din ceea ce reiese în urma analizei chestionarelor de feedback de la edițiile anterioare participanții culeg beneficii în urma participării la un eveniment Business Days pe trei paliere: se inspiră, află trenduri și tendințe, împărtășesc o viziune comună asupra viitorului și își dezvoltă o atitudine pozitivă în fața provocărilor vremurilor pe care le traversăm, își dezvoltă abilități necesare pentru succesul în afaceri prin interacțiune și schimb de experianță cu experți, specialiști, antreprenori și manageri consacrați în domeniile lor, își generează oportunități participând la cât mai multe din posibilitățile formale și informale de business networking oferite de evenimentele Business Days” afirmă  László Pacsó, coordonatorul proiectului Business Days

Scopul Conferințelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalități ale mediului de afaceri din România despre: trendurile și tendințele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri și proiecte de succes, respectiv povești motivaționale și idei inspiraționale din partea unor speakeri de calibru. Focusul conferințelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes și pe crearea unui moment de inspirație în vederea creării unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din România.

Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilități manageriale și antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traversează economia mondială, ținând cont de noua paradigmă din lumea de business, oferind atât exemple și studii de caz, cât și ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri și specialiști ai momentului din țara noastră. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE și pe dezvoltarea ABILITĂȚILOR de succes.

„Numărul continuu crescător al participanților de la o ediție la alta, numărul mare de vorbitori care acceptă invitația noastră și numărul mare de parteneri care se asociază demersului nostru de a dinamiza mediul de afaceri (mulți dintre ei sunt alături de noi de la primele ediții) ne întăresc convingerea că eforturile noastre constante de a crește calitatea evenimentelor dau roade. Credem că și evenimentul de la Iași se va înscrie în seria de succese de până acum al evenimentelor Business Days.” continuă László Pacsó, coordonatorul acestui proiect.

Printre invitații acestei ediții, menționăm: Gabriel Biriș, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comănescu, Ciprian Stăvar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stănescu, Eusebiu Burcaș, Adela Jansen și mulți alții. Lista completă și mai multe detalii despre speakeri, precum și modalitățile de acces și ofertele promoționale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: iasi.businessdays.ro

Iași Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting, cu sprijinul Complete Training, ProTours International și WiseHouse Productions și susținut de Orange. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei  scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.

Coach advisor: Mihai Stănescu

Parteneri educaționali: Tiffin University și Confucius Consulting

Parteneri logistici: Autonom Rent-a-Car, Bosch, Dallmayr Kaffee, Perenna, Palas Mall, Toyota Iași

Parteneri: Raiffeisen Leasing, Unicredit Tiriac Bank, AON, PwC, Biriș-Goran, Hațegan, UPC, Nikon, Burcash, AscentSoft, Online Business School, BusinessDrive, Diagma, Daedalus Millward Brown, Timișoara  Toastmasters, TrainingMasters, Promoteus, Microsoft, Rentrop & Straton, Coaching4You, Netlogiq, TraducemBine.ro, Universul Juridic, Vox, KAS, FPP, Breb Consulting, Art Dental Clinic, Coaching Vision, Platinum Development, Qualteh, Aiesec, Aries Transilvania, AROBS, bizz.club, Conectoo, Continental, Asociația Empower, Integra HR, Iulius Mall, MKOffice, Noerr, Phantom Shopping, RMKT, Siemens, Simacek, Trezește banii din viața ta!.

Parteneri media: Mass Media Consulting, Realitatea.net, The Money Channel, ETV, LTV.ro, Manager.ro, Zumzi, BestJobs, România Liberă, AIDA, Portal HR, TJobs.ro, Transindex, 4career, 24-fun, ZiaruldeIasi.ro, NewsIasi.ro, live-iasi.ro, Iași TV-Life, Tele’M, TVR Iași, Avocatnet.ro, Bani și Afaceri, Calendar Evenimente, CareerAdvisor, Cariere, CariereOnline.ro, Flacăra Iașului, HRClub, HRManager, inOras.ro, Magico.ro, Neogen, Sapteseri, Trilulilu, Zi de ZI, Zile și Nopți,.

Designer oficial pentru Business Days: Academia de Stil, SARTO

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.