S-au deschis inregistrarile pentru TEDxBucharest – 11 noiembrie 2011 la Grand Cinema Digiplex

0

Organizata sub licenta TED Global (www.ted.com), a treia editie a conferintei TEDxBucharest va avea loc pe 11 noiembrie 2011, la Grand Cinema Digiplex (in incinta Baneasa Shopping Mall) si va reuni un panel exceptional de peste 20 de vorbitori de pe 5 continente, acoperind o larga paleta ocupationala.

Vino alaturi de noi in universul „ideilor ce merita impartasite” si afla cum este sa fii in vacanta de 35 de ani sau unde te pot duce propriile instincte daca le asculti. Ce se intampla cu mediul inconjurator si cu clima Terrei? Cat de eficient te poti exprima prin arta? Ce impact are antreprenoriatul „pentru oameni”? Tema sub care sunt stranse ideile impartasite pe scena TEDxBucharest 2011 este „viata de zi cu zi – extraordinara”.

Printre oamenii ce ne vor purta prin povestile lor se numara: Dan Perjovschi (artist), Steven D’Souza (antreprenor), Christian Busch (profesor London School of Economics), Uca Marinescu (explorator), Alex Rotaru (regizor), Cristian Lascu (speologist), Mru Patel (antreprenor), Edmund Bately (arhitect), Joe Liske (astronom), Horia Colibaseanu (alpinist), Teo (stand-up comedy), Nina Jamal (activist international) si altii. Pentru a fi la curent cu agenda evenimetului si ultimele dezvaluiri, intra pe pagina noastra de facebook la www.facebook.com/tedxbucharest.community

Participarea la TEDxBucharest se face pe baza selectiei in urma completarii formularului de inscriere de pe www.tedxbucharest.ro/inscriere/ si a achitarii taxei de participare de 100 USD. Inscrierile sunt acum deschise, termenul limita fiind 10 octombrie 2011.


Parteneri principali: Fundatia Post Privatizare si School for Start-ups

Parteneri: Baneasa Grand Cinema Digiplex, BRD

Parteneri media: TVR, Wall-Street, 9am, hotnews, e-jobs, Cariere, AGORA, finantare.ro, avocatNET.ro

Eveniment sustinut de RomaniaPozitiva, liberinmiscare.ro si Ropot si organizat de InCUB

Despre TEDxBucharest

In spiritul “idei care merita impartasite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxBucharest, unde x = eveniment TED organizat independent. TEDxBucharest este un eveniment non-profit organizat voluntar de o echipa de tineri profesionisti.

Despre TED

TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A Inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta In California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende, Gordon Brown.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează