Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat www.ilovecluj.ro, jurnalul de cord al comunităţii clujene!

0

Proiectul ‚I Love Cluj’ trece la o etapă superioară, o dată cu lansarea site-ului ilovecluj.ro, începând cu 13 Noiembrie.

macheta.lansare

„Prin eforturi susținute de a duce proiectul mai departe, site-ul „ilovecluj.ro, jurnal de cord” vine ca o etapa firească în dezvoltarea și consolidarea ,I Love Cluj’, beneficiind astfel de toată experiența acumulată până în acest moment. Îmi doresc ca prin noul site să exprimăm vocea unei comunități, un jurnal zilnic al motivelor pentru care ne iubim orașul și un for de întâlnire pentru oamenii ce își doresc să îl schimbe în bine. Țin să le mulțumesc pe această cale tuturor persoanelor care au sprijinit ca acest site să prindă viață” – Andrei Mutu, 24 de ani, fondator ‚I Love Cluj’.

Pornit ca o pagina de facebook, „I Love Cluj a devenit în timp foarte scurt un loc de întâlnire virtual pentru clujenii de pretutindeni şi pentru toţi cei care cunosc şi iubesc acest oraş, ajungând până în prezent la aproape 130.000 de fani. Reţeta a fost simplă şi a ajuns cu uşurinţă la inimile clujenilor: o colecţie de istorii personale, marcate prin fotografii, poveşti şi evenimente, în care fiecare se poate regăsi.

andrei mutu 2‚I Love Cluj’ joacă în prezent rolul de agora: este locul unde se strâng păreri, se anunță vești, se împărtășesc opinii, se povestesc întâmplări și experiențe, se transmit recomandări,  se zugrăvesc, în scris sau în imagini, multele  fețe ale orașului și emoțiile pe care le trezesc în locuitorii săi.

Această platformă virtuală a fost cel mai puternic semnal pe care comunitatea locală l-a transmis în ultimii ani, un semnal al dorinţei de a construi, împreună, un oraş pe care să-l iubim din ce în ce mai mult.

De aceea, ‚I love Cluj’ lansează o invitaţie tuturor celor care găsesc zilnic motive să-i aprecieze şi să-i recomande pe cei din jur sau pe ei înşişi, administraţia locală, studenţii, ONG-urile, mediul universitar sau mediul de afaceri – comunitatea clujeană: ,Haideţi să scriem împreună o istorie frumoasă a Clujului, începând cu acest jurnal şi continuând cu tot ce ne înconjoară, în fiecare zi!’

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.