S-a lansat www.ilovecluj.ro, jurnalul de cord al comunităţii clujene!

0

Proiectul ‚I Love Cluj’ trece la o etapă superioară, o dată cu lansarea site-ului ilovecluj.ro, începând cu 13 Noiembrie.

macheta.lansare

„Prin eforturi susținute de a duce proiectul mai departe, site-ul „ilovecluj.ro, jurnal de cord” vine ca o etapa firească în dezvoltarea și consolidarea ,I Love Cluj’, beneficiind astfel de toată experiența acumulată până în acest moment. Îmi doresc ca prin noul site să exprimăm vocea unei comunități, un jurnal zilnic al motivelor pentru care ne iubim orașul și un for de întâlnire pentru oamenii ce își doresc să îl schimbe în bine. Țin să le mulțumesc pe această cale tuturor persoanelor care au sprijinit ca acest site să prindă viață” – Andrei Mutu, 24 de ani, fondator ‚I Love Cluj’.

Pornit ca o pagina de facebook, „I Love Cluj a devenit în timp foarte scurt un loc de întâlnire virtual pentru clujenii de pretutindeni şi pentru toţi cei care cunosc şi iubesc acest oraş, ajungând până în prezent la aproape 130.000 de fani. Reţeta a fost simplă şi a ajuns cu uşurinţă la inimile clujenilor: o colecţie de istorii personale, marcate prin fotografii, poveşti şi evenimente, în care fiecare se poate regăsi.

andrei mutu 2‚I Love Cluj’ joacă în prezent rolul de agora: este locul unde se strâng păreri, se anunță vești, se împărtășesc opinii, se povestesc întâmplări și experiențe, se transmit recomandări,  se zugrăvesc, în scris sau în imagini, multele  fețe ale orașului și emoțiile pe care le trezesc în locuitorii săi.

Această platformă virtuală a fost cel mai puternic semnal pe care comunitatea locală l-a transmis în ultimii ani, un semnal al dorinţei de a construi, împreună, un oraş pe care să-l iubim din ce în ce mai mult.

De aceea, ‚I love Cluj’ lansează o invitaţie tuturor celor care găsesc zilnic motive să-i aprecieze şi să-i recomande pe cei din jur sau pe ei înşişi, administraţia locală, studenţii, ONG-urile, mediul universitar sau mediul de afaceri – comunitatea clujeană: ,Haideţi să scriem împreună o istorie frumoasă a Clujului, începând cu acest jurnal şi continuând cu tot ce ne înconjoară, în fiecare zi!’

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează