Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a deschis The HUB Vama Veche, spațiul de coworking de pe plajă

0

The HUB Bucharest a deschis astăzi pe terasa Expirat din Vama Veche primul spațiu neconvențional de coworking de pe litoral. Astfel, timp de 2 săptămâni, între 5 și 18 august oricine poate beneficia de birou pe plajă, poate cunoaște oameni noi sau să participe la workshopurile organizate de echipa The HUB.

Programul evenimentelor organizate de The HUB in Vama Veche cuprinde:

  • workshop de Storytelling cu Georgiana Ilie
  • Living Library cu Raluca Șoșa, unde poți afla cum să lansezi o afacere în Vama Veche
  • un atelier la care poți învăța cum să iei notițe vizuale de la Paul Dumitru
  • un workshop inedit de fotografie cu Tibi Minzu
  • sesiune de bucătăreală cu Marius Tudosiei
  • un workshop de improvizație cu Go Play Art
  • demonstrație de Upcycling cu Upside Down

Detalii complete despre evenimente, programul complet și opțiuni de înscriere sunt disponibile pe pagina de internet a The HUB in Vama Veche bucharest.the-hub.net/the-hub-in-vama-veche

HUB_vama-veche

The HUB Bucharest este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB Bucharest oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.