S-a deschis pasajul „hightech” de la Universitate! Punct de informare turistica!

2

S-a lansat pasajul high tech de la Universitate! Ecrane touch screen, sistem interactiv, informaţii pe podea, proiecţii cu informaţii turistice, acces la internet!
In urma cu aproape 6 luni am scris si noi despre acest proiect! Minunea s-a intamplat! Sistemele de informare sunt instalate in pasajul pietonal, bucurestenii si turistii capitalei putandu-se bucura de sistemele ultramoderne de informare. Oferta cuprinde acces rapid la internet, harti electronice, obiective turistice sau date de ordin administrativ precum si cateva aplicatii cu rol de divertisment!

Te invitam sa vizitezi pasajul pietonal de la statia de metrou Universitate!

foto Florin Ghinda, 13 iulie 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.