Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rowmania Fest la a treia ediție în Tulcea

0

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a prezentat la Tulcea programul celei de a treia ediții a Festivalului Rowmania Fest, care marchează deja, în mod tradițional, cu sport, muzică și film, începutul toamnei la Tulcea. Între 30 august și 1 septembrie, multiplul campion Ivan Patzaichin și echipa lui îi invită pe toți cei care se află la gurile Deltei în acel weekend să se întreacă la vâslit, alergat, înot și mers pe bicicletă. Competițiile de canotcă sunt completate, în premieră pentru Municipiul Tulcea, cu triatlonul Delta Rowmania, etapă în circuitul național de triatlon.

 rowmania 2012

«Nu cred că o să mă vedeți pe bicicletă anul ăsta, dar sunt încântat că am reușit să aducem ceva nou la festival, triatlonul. E întotdeauna mai plăcut să te păstrezi în formă făcând mișcare în aer liber, iar participarea într-o competiție e « sarea și piperul », e ceea ce te face să te bucuri cu adevărat de natură, de timpul petrecut cu prietenii, de corpul tău. Sper să-i convingem pe cât mai mulți să combine cele trei probe de la triatlon cu o tură de vâslit cu canotca pe lacul Ciuperca » a declarat Ivan Patzaichin, inițiatorul Festivalului și amișcării Rowmania.  

Echipa de organizare a Festivalului a prezentat presei și partenerilor programul festivalului Rowmania Fest 2013 – Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, completat cu prima ediție a Delta Rowmania Triathlon, (trei probe : alergare, bicicletă, înot) organizat împreună cu Federația Română de Triatlon ca etapă în circuitul național de triatlon. Festivalul devine, astfel, un pol al petrecerii timpului în aer liber, prin spectacol și sport. Programul este completat cu un târg al ONG-urilor, prezentări de proiecte de ecoturism și dezbateri despre șansele de dezvoltare durabilă ale Deltei și Tulcei. Nu va lipsi nici competiţia pescărească “Ivan Patzaichin” – concurs de vâslit în canotcă, pe Dunăre, între echipele de doi din localităţile Deltei.

Noutatea absolută este, bineînțeles, aducerea la Tulcea a unei etape din circuitul național de triatlon, ale cărui etape de bicicletă și alergare se vor desfășura în centrul orașului, iar proba de înot în lacul Ciuperca. Triatlonul va avea loc duminică, 1 septembrie.

Sâmbătă 31 august va avea loc pe lacul Ciuperca etapa națională, finală, a competiției de canotca 10+1 Descoperă Rowmania, o competiție de amatori, desfășurată în mai multe orașe ale țării. Competiția debutează odată cu Ziua Dunării, 29 iunie, la Călărași, urmând ca și alte orașe să se înscrie în concurs prin derularea de competiții locale în timpul lunilor iulie și august, pentru a își desemna campionii ce se vor întrece în finala de la Tulcea.

La fel ca la edițiile precedente, în timpul festivalului vor fi organizate competiții nautice, plimbări de exercițiu cu canotca, dar și dezbateri despre dezvoltarea rurală, ecoturism și turism responsabil, un târg de prezentare a proiectelor de dezvoltare durabilă, evenimente culinare Slow Fish, concerte şi proiecţii de filme.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea, al Primăriei Municipiului Tulcea, şi al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

www.rowmania.ro, www.patzaikin.com, www.turismlent.ro

Facebook:

https://www.facebook.com/RowmaniaPatzaichin

https://www.facebook.com/DeltaRowmaniaTriathlon

https://www.facebook.com/PATZAIKIN

https://www.facebook.com/RowmaniaCrisan

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.