Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RomaniaPozitiva la Radio Lynx!

7

La mulţi ani de Anul Nou! Să ne fie anul frumos şi productiv! Şi să ne bucurăm de ceea ce avem bine în jurul nostru!

Cei mai mulţi dintre noi la început de an ne gândim la ceea ce a fost bun în anul ce-a trecut, dar mai ales la ceea ce ne propunem pentru viitor! Şi noi, acum, la început de an, am fost invitaţi să povestim despre veştile bune din 2009, dar şi despre planurile noastre pentru 2010! RomaniaPozitiva a fost în studiourile Radio Lynx în data de 4 ianuarie 2010 la emisiunea lui Mihail Muşat cu Lume Bună. Mulţumim Mihail şi Radio Lynx pentru invitaţie!

Iată şi prezentarea emisiunii chiar de pe site-ul postului de radio.

„Am auzit cu toţii de „Ştirile de la ora 5” şi mulţi dintre noi ne-am şi săturat de ele. Dar, cu toate astea, avem alternative? Şi, mai mult de atât, dacă ar exista emisiuni doar pentru ştiri de bine, ar avea de unde să culeagă suficiente date? În această ediţie a emisiunii „Lume Bună” nu vom afla dacă se poate face o emisiune TV, ci cum se poate susţine cel puţin un site ce promovează lucrurile bune din România. Invitatul în această emisiune este Florin Ghindă, un trainer, care s-a decis să lanseze RomaniaPozitiva.ro.”

Iată înregistrarea emisiunii:

Să auzim de bine!

RomaniaPozitiva, ianuarie 2010

florin-ghinda-radio-lynx

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

7 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention RomaniaPozitiva la Radio Lynx! - RomaniaPozitiva -- Topsy.com

 2. avatar

  Bravo Toci, am vazut si ascultat emisiunea la Radio Lynx si ma bucur ca e cineva care poate gandi asa pozitiv in conditiile actuale. Eu nu sunt asa optimista ca si tine 🙂
  Te pup.
  Madi

 3. avatar

  Nice, Toci-On-The-Radio!!!

  Mi-a placut sa reaud povestea din spatele proiectului!
  Televizorul meu sta inchis la ora 5 :o)

 4. avatar

  Jos cu palaria Floricelu’!! Tine-o tot asa in 2010. Iti urez sa ai un an in care sa iti mentii entuziasmul si sa molipsesti cat mai multa lume in jur! 🙂 🙂

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.