RomaniaPozitiva la Radio Lynx!

7

La mulţi ani de Anul Nou! Să ne fie anul frumos şi productiv! Şi să ne bucurăm de ceea ce avem bine în jurul nostru!

Cei mai mulţi dintre noi la început de an ne gândim la ceea ce a fost bun în anul ce-a trecut, dar mai ales la ceea ce ne propunem pentru viitor! Şi noi, acum, la început de an, am fost invitaţi să povestim despre veştile bune din 2009, dar şi despre planurile noastre pentru 2010! RomaniaPozitiva a fost în studiourile Radio Lynx în data de 4 ianuarie 2010 la emisiunea lui Mihail Muşat cu Lume Bună. Mulţumim Mihail şi Radio Lynx pentru invitaţie!

Iată şi prezentarea emisiunii chiar de pe site-ul postului de radio.

„Am auzit cu toţii de „Ştirile de la ora 5” şi mulţi dintre noi ne-am şi săturat de ele. Dar, cu toate astea, avem alternative? Şi, mai mult de atât, dacă ar exista emisiuni doar pentru ştiri de bine, ar avea de unde să culeagă suficiente date? În această ediţie a emisiunii „Lume Bună” nu vom afla dacă se poate face o emisiune TV, ci cum se poate susţine cel puţin un site ce promovează lucrurile bune din România. Invitatul în această emisiune este Florin Ghindă, un trainer, care s-a decis să lanseze RomaniaPozitiva.ro.”

Iată înregistrarea emisiunii:

Să auzim de bine!

RomaniaPozitiva, ianuarie 2010

florin-ghinda-radio-lynx

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

7 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention RomaniaPozitiva la Radio Lynx! - RomaniaPozitiva -- Topsy.com

 2. avatar

  Bravo Toci, am vazut si ascultat emisiunea la Radio Lynx si ma bucur ca e cineva care poate gandi asa pozitiv in conditiile actuale. Eu nu sunt asa optimista ca si tine 🙂
  Te pup.
  Madi

 3. avatar

  Nice, Toci-On-The-Radio!!!

  Mi-a placut sa reaud povestea din spatele proiectului!
  Televizorul meu sta inchis la ora 5 :o)

 4. avatar

  Jos cu palaria Floricelu’!! Tine-o tot asa in 2010. Iti urez sa ai un an in care sa iti mentii entuziasmul si sa molipsesti cat mai multa lume in jur! 🙂 🙂

Comentează