RomaniaPozitiva cauta voluntari care sa scrie de Bine despre regiunea istorica Moldova

0

RomaniaPozitiva cauta voluntari care sa scrie de Bine despre regiunea istorica Moldova.

Stim ca se intampla multe lucruri de Bine in Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Focsani, Galati sau in alte orase romanesti din regiunea istorica Moldova! Stim ca sunt acolo proiecte interesante, oameni si locuri frumoase pe care noi la RomaniaPozitiva nu am reusit sa le „captam” pe platforma noastra! Cultura, ecologie, social, economie sau sport, in regiunea istorica Moldova se intampla mai multe lucruri Bune decat reusim noi sa descoperim. Vezi ce am aflat noi pana acum de Bine despre regiunea istorica Moldova in sectiunea: romaniapozitiva.ro/moldova

Te asteptam pe tine, voluntar in a ne ajuta sa punem „reflectoarele de Bine” pe aceasta regiune istorica romaneasca. Te cautam si te asteptam ca sa aratam lumii ca moldovenii gandesc pozitiv si construiesc initiative si proiecte de Bine!

Tu esti RomaniaPozitiva! Pentru ca ai ceva de Bine de spus despre Romania.

Ai vazut si lucruri de bine despre Romania. Ai spus lucrurilor de bine pe nume – impotriva mugetului de informatie negativa. Esti pozitiv enervat(a) de lucrurile care merg prost, dar esti dornic(a) sa arati exemplele pozitive din jurul nostru. Ai opinii despre tara in care traiesti si esti informat(a) despre Romania. Crezi ca aici (inca) se mai pot face lucruri bune. Crezi ca nu suntem ultimii de pe planeta!

Si mai si simtul umorului. Mult simt al umorului! Si esti impacat(a) cu ceea ce esti si cu ceea ce vrei de la tine. Si mai ai si timp. Si chef. Si energie. Si poti. Si vrei.

Scrie-ne cateva ganduri despre tine si despre ce vrei sa facem impreuna la romaniapozitiva@gmail.com ca sa vedem cum putem sa construim. Impreuna. In RomaniaPozitiva, despre regiunea istorica Moldova.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează