Romanian Books in Print

3

Lansare şi conferinţă de presă – INFOCARTE (Romanian Books in Print)

Primul catalog online al pieţei editoriale din România

Marţi, 30 martie, ora 18.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucureşti) va avea loc lansarea catalogului online INFOCARTE (Romanian Books in Print), urmată de o conferinţă de presă. Proiectul INFOCARTE (Romanian Books in Print), de o importanţă majoră pentru dezvoltarea infrastructurii culturii româneşti, a fost iniţiat de Asociaţia Editorilor din România (AER) şi a beneficiat de înalta expertiză a Fund for Central and East European Book Projects (CEEBP) din Amsterdam, de colaborarea cu Institutul Cultural Român prin intermediul Centrului Naţional al Cărţii, precum şi de sprijinul generos al Erste Foundation Viena.

La conferinţa de presă vor participa Horia-Roman Patapievici, preşedintele ICR, Vera Ebels, director CEEBP, Grigore Arsene, preşedintele AER şi Dragoş Dodu, redactor şef INFOCARTE.

Catalogul online Romanian Books in Print oferă, în premieră, informaţii esenţiale referitoare la toate cărţile cu ISBN publicate de editurile din România şi disponibile pe piaţă. De asemenea, conţine recenzii şi informaţii despre autori, traducători, editori, librării, anticariate, distribuitori, importatori şi exportatori de carte, biblioteci, legături cu site-uri relevante (agenţii literare, festivaluri de literatură, târguri de carte, reviste literare etc).

www.icr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Romanian Books in Print | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    Azi am aflat şi eu de acest proiect, din păcate azi, 23 august 2017, proiectul nu e funcţional, site-ul nefiind accesibil.
    Păcat… Era o idee extraordinară!

Comentează