România Pozitivă devine România Optimistă! Descoperă motivele de optimism!

0

Ne face plăcere să îți aducem vestea că pentru următoarele săptămâni RomaniaPozitiva devine România Optimistă. Împreună cu prietenii de la Țara lui Andrei o să îți oferim motive de optimism despre România inspirați fiind de raportul de implicare în comunitate al companiei Petrom.

Motive de optimism despre România. 

Este primul raport care nu arată a raport ci spune o poveste şi este un instrument gândit să facă lumea mai optimistă. Alături de cifre, bugete şi detalii de implementare ale proiectelor, găseşti poveştile eroilor locali care au reuşit să îmbunătăţească viaţa comunităţilor.

Toate poveştile din raport sunt scrise de către jurmalistul Andrei Panait de la Forbes, care a cules poveştile iniţiatorilor sau ale beneficiarilor proiectelor implementate de Petrom. Poţi afla cum o echipă de oameni care crede în ecologie a transformat 5.000 de PET-uri într-o ambarcaţiune cu care a navigat pe Dunăre pe o distanţă de 200 de km sau cum viaţa unor copii şi profesori se poate schimba datorită experienţei trăite în Tabăra din Ţara lui Andrei.

Provocare și inspirație pentru tine.

La final, te provocăm să ne povesteşti şi tu despre alte întâmplări sau proiecte care te-au inspirat, pe care le-ai susţinut sau care pur şi simplu ţi-au făcut ziua mai bună! Aminteşte-ţi şi scrie despre ceva ce te-a făcut optimist, apoi împărtăşeşte din experienţa ta pe blogul colectiv Ţara lui Andrei, unde îţi poţi face cont şi publica articole, într-un mod foarte simplu.

 tara lui andrei 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează