România Pozitivă devine România Optimistă! Descoperă motivele de optimism!

0

Ne face plăcere să îți aducem vestea că pentru următoarele săptămâni RomaniaPozitiva devine România Optimistă. Împreună cu prietenii de la Țara lui Andrei o să îți oferim motive de optimism despre România inspirați fiind de raportul de implicare în comunitate al companiei Petrom.

Motive de optimism despre România. 

Este primul raport care nu arată a raport ci spune o poveste şi este un instrument gândit să facă lumea mai optimistă. Alături de cifre, bugete şi detalii de implementare ale proiectelor, găseşti poveştile eroilor locali care au reuşit să îmbunătăţească viaţa comunităţilor.

Toate poveştile din raport sunt scrise de către jurmalistul Andrei Panait de la Forbes, care a cules poveştile iniţiatorilor sau ale beneficiarilor proiectelor implementate de Petrom. Poţi afla cum o echipă de oameni care crede în ecologie a transformat 5.000 de PET-uri într-o ambarcaţiune cu care a navigat pe Dunăre pe o distanţă de 200 de km sau cum viaţa unor copii şi profesori se poate schimba datorită experienţei trăite în Tabăra din Ţara lui Andrei.

Provocare și inspirație pentru tine.

La final, te provocăm să ne povesteşti şi tu despre alte întâmplări sau proiecte care te-au inspirat, pe care le-ai susţinut sau care pur şi simplu ţi-au făcut ziua mai bună! Aminteşte-ţi şi scrie despre ceva ce te-a făcut optimist, apoi împărtăşeşte din experienţa ta pe blogul colectiv Ţara lui Andrei, unde îţi poţi face cont şi publica articole, într-un mod foarte simplu.

 tara lui andrei 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.