Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România Pozitivă devine România Optimistă! Descoperă motivele de optimism!

0

Ne face plăcere să îți aducem vestea că pentru următoarele săptămâni RomaniaPozitiva devine România Optimistă. Împreună cu prietenii de la Țara lui Andrei o să îți oferim motive de optimism despre România inspirați fiind de raportul de implicare în comunitate al companiei Petrom.

Motive de optimism despre România. 

Este primul raport care nu arată a raport ci spune o poveste şi este un instrument gândit să facă lumea mai optimistă. Alături de cifre, bugete şi detalii de implementare ale proiectelor, găseşti poveştile eroilor locali care au reuşit să îmbunătăţească viaţa comunităţilor.

Toate poveştile din raport sunt scrise de către jurmalistul Andrei Panait de la Forbes, care a cules poveştile iniţiatorilor sau ale beneficiarilor proiectelor implementate de Petrom. Poţi afla cum o echipă de oameni care crede în ecologie a transformat 5.000 de PET-uri într-o ambarcaţiune cu care a navigat pe Dunăre pe o distanţă de 200 de km sau cum viaţa unor copii şi profesori se poate schimba datorită experienţei trăite în Tabăra din Ţara lui Andrei.

Provocare și inspirație pentru tine.

La final, te provocăm să ne povesteşti şi tu despre alte întâmplări sau proiecte care te-au inspirat, pe care le-ai susţinut sau care pur şi simplu ţi-au făcut ziua mai bună! Aminteşte-ţi şi scrie despre ceva ce te-a făcut optimist, apoi împărtăşeşte din experienţa ta pe blogul colectiv Ţara lui Andrei, unde îţi poţi face cont şi publica articole, într-un mod foarte simplu.

 tara lui andrei 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.