Romania a castigat marile premii de la Imagine Cup, Microsoft! Bravo echipelor romanesti!

0

Românii care au uimit Microsoft. Geniile noastre au luat marile premii la Imagine Cup și au câștigat mii de euro

Patru echipe de tineri din România s-au clasat pe primele locuri la finala mondială a competiției IT Imagine Cup. Nouă studenţi români au luptat împotriva celor mai puternici finalişti din 183 de ţări şi au obţinut aur şi bronz la două probe dure.

Echipa MNA, formată din Ciprian Maxim şi Răzvan Diaconu, a concurat la secţiunea Digital Media şi a obţinut locul întâi.

Sursa: www.adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează