Romani-frumosi.ro, un nou proiect de Bine pentru Romania!

0

Romani Frumosi este un proiect cultural-fotografic initiat de Matei Buta si organizat impreuna cu A.R.C.E.N. O initiativa tanara, ambitioasa si entuziasta. Asa cum scriu organizatorii, proiectul propune publicului larg personalităţi contemporane din diverse domenii, oameni pe care trebuie sa-i cunoastem.

Sunt romani frumosi, o galerie de valori pe care nu ni-i amintim …

  • Pentru că nu învăţăm despre ei în şcoală.
  • Pentru că media promovează pseudo-valori, prea puţin elita.
  • Pentru că nu există o galerie de texte şi imagini cu personalităţi contemporane marcante.

Ne alegem galeria de valori – Romani Frumosi

Proiectul se va lansa in curand printr-o serie de expozitii foto cu romanii frumosi la:
Cărturești Constanţa | 11 mai – 1 iunie
Cărturești Iași | 13 mai – 13 iunie
Cărturești Cluj | 15 mai – 14 iunie
Cărturești Timișoara | 17 mai – 17 iunie

Galeria de valori

Istorie, Medicină, Film, Teatru, Muzică, Cercetare ȋn Stiinţă, Literatură, Artă Populară, Teologie, Arhitectură, Sculptură … sunt doar cȃteva din domeniile de activitate, definitorii pentru o conștiinţă colectivă sănătoasă. Cȃţiva romȃni contemporani cu noi se remarcă ȋn aceste domenii prin performanţele, descoperirile, operele lor. Crezi că-i știi? Te invităm să-i ghicești!

30 de romȃni frumoși vor fi apoi arătaţi ȋn expoziţii de fotografii identitare și biografii scurte, ȋn speranţa că ni-i vom (re)aminti mai des și mai usor.

Vrei sa vezi cine sunt ei? Vezi mai multe detalii pe romani-frumosi.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează