Respect celor care…

0

7 gânduri despre voluntariat. Gânduri semifilosofice de la un nefilosof, luni, 9 mai, la prânz în Bucureşti. Respect celor care…

1. Işi alocă timp voluntar pentru o cauză. Construiesc atitudini. Potolesc setea de „a face”. 2. Nu au suficienţi bani de mâncare, dar se hrănesc cu dedicare. 3. Sclipesc din ochi la vederea gândurilor de înfăptuit. 4. Adulmecă fiecare om, fiecare resursă, fiecare gând pentru a co-crea, pentru a dezvolta. 5. Scot ce-i mai bun din ei pentru comunitate. 6. Muncesc pentru oameni şi se bucură pentru o idee. 7. Cred mai mult decât speră, fac mai mult decât vorbesc, zâmbesc mai mult decât hulesc.

 

Cu dedicaţie specială pentru: Let’s Do It, Romania!, AIESEC, BEST, ELSA, VIP, LumeBuna, Provobis, Festivalul Plai, Festivalul Padina, Plantam Fapte Bune, Scoala de Valori, Sustin Educatia, GRSP, Viitor Plus, Fundatia Noi Orizonturi, Street Delivery si multi, multi altii.

Foto şi text Florin Ghindă


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează