reCreiere pe 14 octombrie: 100 de participanti, 10 invitati cu experienţă în 3 domenii: comunicare, creativitate şi motivare

0

Vă aşteptăm la reCreiere pe 14 octombrie!

Vă aşteptăm la reCreiere pe 14 octombrie!

 

“re”-ul vine de la “restart”, iar “creiere” vine de la creierele noastre. De ce să ne restartăm creierele? Pentru că uneori avem nevoie să scăpăm de rutină, să încercăm să învăţăm ceva nou, să socializăm.

Astfel că duminică, pe 14 octombrie, ești invitat la reCreiere, locul în care 100 de oameni se vor întâlni cu 10 alţi oameni cu experienţă în următoarele trei domenii: comunicare, creativitate şi motivare.

 

Per total, fiecare participant va avea parte de 3 workshopuri a câte 1 oră şi jumătate fiecare, pe o temă alesă de el, socializare cu oameni pregătiţi să-şi “restarteze creierele”, un vibe pozitiv de duminică, ceai bun de la D’oro Tea şi multe surprize frumoase.

Taxa de participare este 50 de RON (cu transport inclus pentru Bucureşti) dacă biletul este cumpărat în avans, sau 70 de RON la intrare, în ziua eventului.

Vă aşteptăăăăăăăm!

 

Mai multe detalii la www.reCreiere.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează