reCreiere 2013: „restart la creiere” prin recreere. VEZI INVITATII!

1

reCreiere este un „restart la creiere” prin recreere! Este un moment bun să ne recreăm recreându-ne. Adică să ne redefinim relaxându-ne.

reCreiere este o „întâlnire” de o zi în care 100 de oameni vor să înveţe lucruri noi şi vor să cunoască oameni noi, asemănători cu ei.

În această a doua ediţie, reCreiere se împarte tot în trei mari categorii: Stil de viațăAntreprenoriat şi Creativitate.

Pentru fiecare dintre aceste trei categorii vom avea trei invitaţi şi, implicit, trei workshopuri interactive sau practice pe teme diferite. Fiecare participant va putea aplica şi participa pe parcursul zilei la un workshop din fiecare categorie.

Constantin Nimigean va fi invitatul nostru special și va încheia superba noastră zi povestindu-ne despre cum și-a urmat pasiunea cu succes.

 

 

VEZI INVITATII

pe http://recreiere.ro/

Nu ne ajunge spaţiul pentru a puncta toate motivele pentru care merită să vii alături de noi la reCreiere, dar vom încerca totuşi să facem o listă cu cele mai importante:

 • Am creat un mediu în care să întâlnim oameni dornici să te motiveze, deschiși în a te cunoaște și pasionați în ceea ce fac.
 • Am îmbinat două nevoi importante: recreere și recreare.
 • Sâmbăta este o zi liberă, pe care o poți transforma în una productivă.
 • Vei avea parte de trei workshopuri – adică 3 ore şi jumătate de învăţat de la oameni cu experienţă.
 • Vei avea parte de multe surprize! Cui nu-i plac surprizele? :.)
 • Și, cel mai important, pentru că noi suntem echipa Motivonti care abia așteaptă să își cunoască cititorii

Aşa că, înscrie-te cât mai sunt locuri!

reCreiere va avea loc sâmbătă, 30 martie

În intervalul orar 10:00 – 18:00.

Programul va arăta astfel (mâncare şi băutură incluse):

 • 10:00 – 10:45 – Înregistrare participanți + mic dejun
 • 10:45 – 11:00 – Câteva cuvinte de deschidere
 • 11:00 – 12:15 – Sesiune workshopuri „Stil de viață”
 • 12:30 – 13:00 – Moment surpriză
 • 13:00 – 13:45 – Pauză de prânz
 • 13:45 – 14:45 – Sesiune workshopuri „Antreprenoriat”
 • 14:45 – 15:30 – Pauză + provocare de socializare
 • 15:30 – 16:30 – Sesiune workshopuri „Creativitate”
 • 16:30 – 16:40 – Pauză
 • 16:40 – 17:10 – Invitat special
 • 17:10 – ??:?? – Liber la socializare

reCreiere va avea loc în The HUB BucharestStr. Halelor, Nr. 5, etaj 3, Piața Unirii, Bucureşti.

Poţi da click aici pentru a vedea prin Google Maps locul întâlnirii noastre.

RECREIERE 2013

ALTE DETALII

Biletul de participare va fi livrat prin curierat rapid pe bicicletă cu ajutorul Tribul la 24 de ore de la înscriere. Plata se va face ramburs. Vom folosi această metodă pentru că prețul biletelor (celor 100 de bilete puse în vânzare) acoperă 100% costurile evenimentului, iar anumite cheltuieli va trebui să le facem în avans. Totodată preferăm această metodă pentru că obligă participanții sensibili la ploaie să iasă din casă în ziua evenimentului. Transportul biletelor este acoperit în totalitate de noi. :.)

Prețul unui bilet este de 150 lei.
Prețul unui bilet pentru elevi și studenți este de 80 lei. Elevii și studenții vor folosi cuvântul magic „abecedar” în formularul de înscriere pentru a primi reducerea.

Există meniuri speciale și pentru vegetarieni în ziua evenimentului. 
Pentru întrebări nu ezitați să ne contactați.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează