Recicloniada revine! Îndemnul rămâne: colectați selectiv și reciclați!

0

Vineri, 29 iunie, bucureștenii sunt invitați la maratonul reciclării în Centrul Vechi. Numeroase concursuri cu premii și super concerte Animal X și Sistem vor răsplăti eforturile de colectare selectivă ale locuitorilor Capitalei.

Recicloniada, evenimentul manifest eco organizat de Apa Nova București în parteneriat cu Primăria Municipiului București, a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție.

Vineri, 29 iunie, pe strada Lipscani din Centrul Vechi, începând cu ora 14:00, bucureștenii se vor întâlni cu cele mai importante organizații de mediu și proiecte urbane. Ateliere eco, spații verzi de relaxare în plin centru al orașului, concursuri numeroase cu premii surpriză și super concertele Animal X și Sistem, toate acestea fac programul unei zile dedicate unui oraș mai curat și mai prietenos.

Pet-uri, teancuri de hârtie, sticle, doze de aluminiu, tonere și cartușe de imprimantă, becuri sau electronice uzate aduse de bucureșteni vor fi colectate iar cei mai harnici vor putea participa la tombola pentru Marele Premiu al Recicloniadei: bilete și abonamente la cele mai tari concerte ale verii.

***

Trupa Animal X va lansa cu această ocazie un proiect marca Generația Verde, ce vizează dezvoltarea de programe culturale extrașcolare pe baza acumulării de fonduri din reciclarea PET-urilor și dozelor de aluminiu. Fanii binecunoscutei trupe sunt așteptați la acest eveniment cu material de reciclare pentru a fi printre cei care sprijină inițiativa.

Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează