Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Recicloniada revine! Îndemnul rămâne: colectați selectiv și reciclați!

0

Vineri, 29 iunie, bucureștenii sunt invitați la maratonul reciclării în Centrul Vechi. Numeroase concursuri cu premii și super concerte Animal X și Sistem vor răsplăti eforturile de colectare selectivă ale locuitorilor Capitalei.

Recicloniada, evenimentul manifest eco organizat de Apa Nova București în parteneriat cu Primăria Municipiului București, a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție.

Vineri, 29 iunie, pe strada Lipscani din Centrul Vechi, începând cu ora 14:00, bucureștenii se vor întâlni cu cele mai importante organizații de mediu și proiecte urbane. Ateliere eco, spații verzi de relaxare în plin centru al orașului, concursuri numeroase cu premii surpriză și super concertele Animal X și Sistem, toate acestea fac programul unei zile dedicate unui oraș mai curat și mai prietenos.

Pet-uri, teancuri de hârtie, sticle, doze de aluminiu, tonere și cartușe de imprimantă, becuri sau electronice uzate aduse de bucureșteni vor fi colectate iar cei mai harnici vor putea participa la tombola pentru Marele Premiu al Recicloniadei: bilete și abonamente la cele mai tari concerte ale verii.

***

Trupa Animal X va lansa cu această ocazie un proiect marca Generația Verde, ce vizează dezvoltarea de programe culturale extrașcolare pe baza acumulării de fonduri din reciclarea PET-urilor și dozelor de aluminiu. Fanii binecunoscutei trupe sunt așteptați la acest eveniment cu material de reciclare pentru a fi printre cei care sprijină inițiativa.

Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.