Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Public Speaking Support Group se relanseaza si devine Speakers’ Arena

0

Cel mai mare proiect din Romania dedicat celor care iubesc vorbitul in public, Public Speaking Support Group, devine incepand cu 1 noiembrie 2012 Speakers’ Arena. 

Evenimentul de lansare a noului proiect va avea loc pe 1 noiembrie 2012 la Hotel Novotel, incepand cu orele 19:00. Lansat acum 5 ani in cadrul JCI Bucuresti, Public Speaking Support Group a reunit de-a lungul timpului 3000 de participanti in 7 orase din tara si in Amsterdam si Londra.

 

 

Incepand cu luna noiembrie Public Speaking Support Group se transforma in Speakers’ Arena si va fi un proiect derulat prin asociatia ARENAS, care are ca scop realizarea de programe pentru dezvoltarea personala a tinerilor. La evenimentul de lansare sunt asteptati membrii comunitatii Public Speaking Support Group, partenerii proiectului, dar si cei care iubesc vorbitul in public sau doresc sa-si imbunatateasca abilitatea de a vorbi in public.

Evenimentul de lansare a Speakers’ Arena va fi gazduit de Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului si public speaking coach si ii va avea ca invitati pe Andy Szekely si Bogdan Grigore. Andy Szekely va vorbi despre public speaking, iar Bogdan Grigore va destinde participantii cu tehnici de improvizatie.

Participarea la eveniment este gratuita, insa este necesara inregistrarea online:

http://tinyurl.com/lansareSpeakersArena

In cadrul Speakers’ Arena sunt organizate intalniri bilunare in cadrul carora participantii au posibilitatea de a experimenta vorbitul in public tinand speechuri, dar si dand feedback speechurilor celorlalti. Intalnirile au o parte de teorie, unde sunt prezentate modele si sfaturi despre vorbitul in public, si o parte dedicata experimentarii vorbitului in public. Intalnirile au loc din doua in doua saptamani, duminica, intre 12:30 si 15:30 la Libraria Bastiliei.

Partenerii Speakers’ Arena sunt: JCI Bucuresti si Libraria Bastiliei.

Detalii si pe Facebook aici.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.