Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proud to feel – vino să faci parte din povestea Proud 6!

2

Business Organization for Students organizează anul acesta cea de-a șasea ediție a proiectului tradițional Proud și pentru că trăim în era emoțiilor și a nevoilor spirituale ale consumatorilor abordăm două teme provocatoare: marketing emoțional și marketing social.

Locația merge de minune cu tematicile noastre: un cadru inspirațional și mult iubit de tineri – cafeneaua Energiea (Bucuresti). Între orele 12.00 și 15.30, în ziua de 28 martie (2012), vom învăța în cadrul conferinței despre marketing emoțional care sunt armele secrete ale brandurilor, de ce ne sunt atat de dragi și cum reusesc să ne ungă la suflet cu abordarea lor: te-ai întrebat vreodată de ce preferi cafeaua de la Starbuks sau de ce adori ciocolata Milka? Raționament vs emoții, secretele marketingului emoțional și insight-uri despre consumatori sunt doar câteva dintre temele abordate.

În cea de-a doua zi, pe data de 29 martie și în același interval orar, vom vedea care este impactul marketingului social. Specialiști din companii și din ong-uri ne vor povesti despre cum putem contribui la îmbunătățirea societății și ne vor împărtăși din experiențele lor: povești emoționante, dar și realiste despre cum putem salva vieți si cum apreciem valorile societății. Cine dintre noi nu își dorea de mic să fie un erou?

În cadrul workshop-urilor desfășurate între 16.00 – 18.30 vom învăța care sunt pașii unei campanii pentru fiecare concept studiat. Printre invitații care ne onorează cu prezența la eveniment se numară: Bogdan Toma, Oana Miruna Stîngă, Dragoș Dehelean, Alexandru Israil, Bianca Voinescu, Ana Bulgăr, Denisa Mihai, Teodora Migdalovici, Iulia Cornigeanu.

Și ca totul să se îmbine ca într-o poveste, participanții la workshop și cei mai activi de la conferință câștigă o invitație specială la Marketing Cinema Debate, pe data de 30 martie, unde dezbatem cele mai tari campanii de marketing emoțional și marketing social alături de ambasadorul Cannes Lions în România, Teodora Migdalovici. Cea de-a treia zi se va desfășura la Grand Cafe Van Gogh.

Premii multe și frumoase, concursuri pe Facebook, invitați speciali și oameni faini te asteaptă la Proud 6!

Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe pagina evenimentului: proud.bosromania.ro sau pe pagina de Facebook – www.facebook.com/Proud6  și aplică până pe data de 26 martie la workshop-uri!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.