Propune un castigator pentru Gala Persoanelor cu Dizabilitati – Angajeaza abilitatea!

2

UPDATE, 29 OCTOMBRIE citeste si interviul cu Cristian Ispas, Fundatia Motivation: “Lupta cu “dizabilitatea” este una morala, pentru ca este o lupta de a (ne) convinge sa-i tratam la fel pe cei care par altfel”. (Cristian Ispas, Fundatia Motivation)

Pe 16 noiembrie, la Bucuresti va avea loc o Gala a Persoanelor cu Dizabilitati. Competitia este organizata de Active Watch –Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation Romania.

Gala Persoanelor cu Dizabilitati va pune reflectoarele pe cei diferiti. Diferiti sunt cei cu dizabilitati care si-au invins conditia. Diferiti sunt cei care au trecut dincolo de limitele propriilor temeri sau stereotipuri ca cei cu dizabilitati „au prea multa nevoie” de ei. Pe 16 noiembrie, vrem ca persoanele cu dizabilitati sa se bucure de respect. Un respect pe care il impun, daca au ocazia sa arate ceea ce pot face. Vrem ca persoanele, organizatiile, institutiile care sprijina persoanele cu dizabilitati sa fie aplaudate. Vrem ca oamenii care au inteles cum se pretuieste abilitatea de sub aparenta unui neajuns fizic sa fie apreciati.
Asa ca va invitam sa inscrieti in competitie, pana pe 31 octombrie, persoane cu dizabilitati care au reusit lucruri extraordinare si pot fi un exemplu pentru noi toti. Inscrieti companii care au trecut peste ignoranta si frica si au angajat oameni nu pe criteriul dizabilitatii, ci al abilitatii. Inscrieti in competitie institutii care au montat rampe de acces pentru ca oamenii sa intre, nu sa stea dupa gratiile gardului. Si mai inscrieti ziaristi sau media care au avut curajul responsabil sa povesteasca oamenilor despre toate acestea.

Pana pe 31 octombrie, avem cu totii sansa sa ii aplaudam pe cei care ne sunt aproape!
Detalii pe www.incluziune.activewatch.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.