Programul „Clujul Curat. Orașul Altfel”. Organizațiile de mediu și școlile clujene pot primi granturi de până la 3.000 de lei

0

Fundația Comunitară lansează programul Clujul Curat. Orașul Altfel

Prima etapă: Episodul Faget

 –

Organizațiile de mediu și școlile clujene pot primi granturi de până la 3.000 de lei, pentru dezvoltarea și implementarea de proiecte care susțin activități de educație ecologică în școlile din Cluj, care încurajează și promovează activități de ecologizare a zonei Făget, respectiv cuprind activități de voluntariat de mediu în Cluj.

Fundația Comunitară Cluj lanseză programul Clujul Curat. Orașul Altfel, cu o primă etapă – Episodul Făget – susținut de compania Distral.

Aplicațiile pot fi depuse începând de luni, 3 septembrie 2012, data-limită fiind vineri, 12 octombrie 2012.

În urma selecției, vor primi finanțare cel mult patru proiecte, finanțarea urmând să acopere costurile pentru achiziționarea de materiale și echipamente necesare activităților educative sau de ecologizare.

Detalii suplimentare despre program sunt disponibile pe www.fundatiacomunitaracluj.ro, secțiunea Clujul Curat. Episodul Făget.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează