Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul „Bucurestiul Turistic”

0

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat de curând programul „Bucureştiul Turistic”!

Parte din acest program autorităţile intenţionează ca, în perioda aprilie-iunie 2011, să iniţieze o linie auto-turistică „SEE Bucharest” cu autobuze supraetajate care vor funcţiona zilnic pe un traseu ce va cuprinde principalele obiective de interes din Capitală. În prima parte a programului se pare că vor fi pregătite 6 astfel de autobuze.

Obiectivele programului „Bucureştiul Turistic” sunt orientate către bucureşteni, români, români care trăiesc în afara ţării, dar şi pentru europeni. „În 2012 Bucureştiul este oraşul care va găzdui finala UEFA şi că va fi gaza a 30 de milioane de telespectatori”, afirmă reprezentanţii autorităţilor potrivit AGERPRES citaţi de administratie.ro

Parte din acest program turistic a fost şi lansarea Centrului de informare turistică din Pasajul Universitate precum şi o hartă turistică cu 3 trasee pietonale. Potrivit planului de acţiuni pe 2011, la începutul anului în ianuarie, primăria va lansa site-ul oficial turistic al Bucureştiului, unde se vor putea găsi informaţii utile pentru turişti şi o gamă largă de oferte de cazare cu posibilitatea de rezervare.

Autorităţile pregătesc şi un film de prezentare pe care îl vor distribui agenţilor de turism şi un brand pentru Capitală. Ea a susţinut că primăria va încerca să găsescă spaţii pentru a înfiinţa mai multe centre de informare turistice, în zone precum centrul istoric, aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, dar şi înfiinţarea unui centru naţional de informare turistică pe Calea Victoriei şi magazine oficiale de suveniruri.

Mai multe informatii aici.
foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.