Programul „Bucurestiul Turistic”

0

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat de curând programul „Bucureştiul Turistic”!

Parte din acest program autorităţile intenţionează ca, în perioda aprilie-iunie 2011, să iniţieze o linie auto-turistică „SEE Bucharest” cu autobuze supraetajate care vor funcţiona zilnic pe un traseu ce va cuprinde principalele obiective de interes din Capitală. În prima parte a programului se pare că vor fi pregătite 6 astfel de autobuze.

Obiectivele programului „Bucureştiul Turistic” sunt orientate către bucureşteni, români, români care trăiesc în afara ţării, dar şi pentru europeni. „În 2012 Bucureştiul este oraşul care va găzdui finala UEFA şi că va fi gaza a 30 de milioane de telespectatori”, afirmă reprezentanţii autorităţilor potrivit AGERPRES citaţi de administratie.ro

Parte din acest program turistic a fost şi lansarea Centrului de informare turistică din Pasajul Universitate precum şi o hartă turistică cu 3 trasee pietonale. Potrivit planului de acţiuni pe 2011, la începutul anului în ianuarie, primăria va lansa site-ul oficial turistic al Bucureştiului, unde se vor putea găsi informaţii utile pentru turişti şi o gamă largă de oferte de cazare cu posibilitatea de rezervare.

Autorităţile pregătesc şi un film de prezentare pe care îl vor distribui agenţilor de turism şi un brand pentru Capitală. Ea a susţinut că primăria va încerca să găsescă spaţii pentru a înfiinţa mai multe centre de informare turistice, în zone precum centrul istoric, aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, dar şi înfiinţarea unui centru naţional de informare turistică pe Calea Victoriei şi magazine oficiale de suveniruri.

Mai multe informatii aici.
foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează