Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROGRAM Nocturna 9 in Cuib d’Arte @incubator107 timisoara, 3 noiembrie 2012

0

Sâmbăta asta, în Cuib d’Arte avem parte de o Nocturnă nouă. Incubator107 timișoara organizează Nocturna 9 de la ora 9 seara, pe data de… 3 noiembrie. Sunt pregătite noi ateliere, noi activități de voioșie.

În programul de ateliere pus la cale se găsesc lămpi, păpuși, fotografii, improvizații muzicale; mai învățăm tehnici de masaj, tehnici de brățărit, dar și cum să acordăm primul ajutor în diferite situații critice. Util, plăcut? Le combinăm, le amestecăm, le experimentăm și ne bucurăm de noapte în acorduri muzicale pentru că ne cântă devreme Cezar, Mona și Bogdan și ceva mai târziu, pe fond de cafea și ceai, Noni și Luci. Se învață, se  povestește, se cântă, se joacă, se proiectează înspre dimineață.

Sunteți așteptați cu merinde de pus pe masă, cu 10 lei pentru cutia de donații a incubatorului și cu punctualitate de ora 9.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.