Program de finanțare pentru școlile clujene, finanțare de până la 7.500 lei pentru un proiect

0

Program de finanțare pentru școlile clujene. Lansăm Collegium. Excelență în Educație 2013

Fundația Comunitară Cluj lansează cea de-a treia ediție a programului de finanțare Collegium. Excelență în Educație, susținut de compania Electrogrup. Ne propunem să încurajăm introducerea de mijloace moderne de predare în instituțiile de învățământ din Cluj-Napoca, care vor primi granturi de până la 7.500 lei pentru un proiect.

Valoarea totală a fondului de finanțare este de 32.500 de lei, astfel că vom selecta până la cinci proiecte propuse de școlile și liceele de stat din municipiu. Aplicațiile pot fi depuse începând de astăzi, 4 martie 2013, până joi, 4 aprilie 2013, fiind necesară completarea formularului disponibil pe pagina programului, collegium.fundatiacomunitaracluj.ro.

Ajuns la cea de-a treia ediție, programul va finanța implementarea de soluții tehnice care contribuie la modernizarea procesului de predare și învățare. Printre altele, acesta va acoperi achiziția de table interactive, videoproiectoare și calculatoare, dar și de softuri educative, materiale și echipamente. Proiectele care vor primi finanțare vor fi implementate în perioada mai – septembrie 2013.

În cadrul primelor două ediții ale programului, am acordat granturi în valoare totală de 130.000 de lei, respectiv burse în valoare de 18.000 de lei.

Detalii pe collegium.fundatiacomunitaracluj.ro, www.fundatiacomunitaracluj.ro.

afis Collegium 2013

Fundația Comunitară Cluj

Suntem un finanțator privat și susținem interesele filantropice ale donatorilor noștri – persoane fizice și juridice – gestionând fonduri private, pe care le direcționăm spre nevoile comunității, sub formă de granturi și burse.

Între 2008 și 2012, am acordat finanțări în valoare totală de 1.000.000 de lei, din care 635.000 lei, pentru 150 de granturi și 365.000 lei, pentru 130 de burse.

Electrogrup

Electrogrup mobilizează și gestionează resurse în scopul sprijinirii financiare și manageriale a proiectelor de impact pentru dezvoltarea comunităților locale. În cadrul strategiei de implicare în comunitate, Electrogrup promovează în mediul business spiritul responsabilității sociale și al filantropiei, acționând în cadrul unor coaliții B2B pentru sprijinirea inițiativelor civice și comunitare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează